M.A.G.I.S.K.T.!

Allmänt Thailand 2014

Torsdag runt kl.18.30.

Innan jag loggar av så måste jag bara visa er den här underbara bilden som jag knipsade i solnedgångenRe Ká Ta Beach Club på Kata Beach igår. Är den inte magisk?  Johanna badade med JIG och plötsligt dök detta kodac moment up.  Och nej, inget filter på denna!

Nu ska jag släcka ljusen + slå av takfläkten här ute på terrassen och gå in och slå av den sköna lounge musiken och dyka i säng för klockan är 01.45, vi är +5 timmar nu på sommaren.  Och Johanna somnade föresten runt 00.30 så i morgon är det jag som ställer klockan så att vi alla kommer oss upp tidigt. Men innan jag väcker familjen tänker jag smita iväg och träna… om jag orkar

Sweet dreams sweeties!  🙂

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *