LET THE NEW WEEK BEGIN.

Goooodmorgon sweeties!

Vad tokigt att jag inte fick bloggat varken lördag eller söndag… f.ö.r.l.å.t. ! Helgen har verkligen gått i ett och igår skrev jag ett långt inlägg men så skulle jag lasta ner bilder från telefon och då kom plötsligt gästerna och på den vägen blev det… Vi har haft besök av underbara vänner både lördag & söndag och Johanna har varit på sleepover och jag har varit på fest och igår firade min fina vän Emma som fyllde år med middag här hemma så ja, ni hör ju, det blev inte mycket tid över. Men kul har vi haft och det behövde jag verkligen! för när man går igenom en jobbig fas i livet så är det viktigt att man tillåter sig att lägga det jobbiga lite åt sidan ibland för att tanka energi, och det var precis vad jag gjorde.

Jag hade gärna startat min vecka i denna super snygga outfit.

Och nu är det måndag men guuuud som jag önskar att det var söndag, ja, det hade gärna fått vara söndag hela veckan faktiskt om jag fått bestämma 😉 Men, måndag it is och det är bara att hålla fokus på att allt kommer att ordna sig till slut för det gör ju oftast det.

Så – let the new week begin!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “LET THE NEW WEEK BEGIN.”

 1. Lize-Lotte says:

  Ibland är det tungt med måndag ! Läser lite på din blogg så är min energi påfylld i alla fall. Önskar dig en fin och härliga vecka !

  • gizmolina says:

   Åh vad glad jag blir över att min blogg ger dig energi! det är den finaste feedback jag kan få ! T.A.C.K. Lize-Lotte!!! 🙂

   Jag önskar dig också en fantastisk vecka fylld av lyckliga stunder!

   Kram!

 2. Lena says:

  Oh, din blogg ger så mycket pepp och energi så jag går in här flera gånger om dagen. TACK för att du bloggar – fortsätt i samma stil och du har en trogen läsare forever.
  Allt gott önskar jag dig.
  /Lena

  • gizmolina says:

   Nu fick jag tårar i ögonen….tusen miljoner TACK för fantastisk feedback Lena! Åh så härligt att få höra så mycket positivt ! 🙂 och tack för omtanken.

   Önskar dig en dag fylld av solsken och glädje !

   Kram!

 3. Anna says:

  Hoppas du får en bra start på din vecka och att oros-molnen i ditt liv skingrar sig snart! Tycker du gör helt rätt i att blogga när du själv känner för det – finns ingen mening med att stressa iväg inlägg bara för sakens skull. Vi finns ju här ändå! TACK för dagens dos av PEPP som man alltid får ta del av härinne! Kram!

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 T.A.C.K. Anna! jag hoppas också att oros molnen snart försvinner så att jag får dansa igen… Och otroligt skönt att du skriver så fint ang. att jag inte bloggat i helgen. Tack!!! dina f.i.n.a. ord värmer ska du veta !! 🙂

   Jag önskar dig en vacker måndag fylld av solsken!

   Kram!

 4. Line says:

  Er innom bloggen din stadig og det er så hyggelig, gode påminnelser om å “ta are på dagen”. Litt lenger ned skrev du at du høre på Norah Jones og det minte meg så veldig om butikken din i Industrigata og tiden jeg gikk hjemme i mammapermisjon med storebror i førjulen 2004. Fantastisk tid. Takk for musikk tipset nå snurer og går den musikken her hver dag. Ønsker deg en fin uke, selv om tøffe tider.

  • gizmolina says:

   Åhhh så underbart att höra att du husker Norah Jones från min älskade Gizmo butik ! det värmer verkligen mitt hjärta ska du veta!!! 🙂 Och miljoner T.A.C.K. för härlig feedback & omtanken !

   Önskar dig en fantastisk dag ! Klem !

 5. Wilhelmine says:

  Hei gode deg;) Uff, noen ganger er det vanskelig, livet asså…det byr på både gleder og utfordringer. Da er det viktig å klare å glede seg over de små ting, det er jo nettopp det som er så bra med bloggen din, du er flink til å dele med deg av slike små hverdagsgleder. Du skal bare vite hvor mye vi har kost oss med din rekepasta med curry feks, kost oss med solskinninnlegg fra Thailand og drømt oss bort i fine innlegg med nydelige klær når man selv bare føler seg som 65 ++ selv om man bare er 45…hihi, hjelp 45 er jo gammelt det også da;)) Man skulle virkelig ha startet en egen “hverdagspepp” klubb hvor man kunne peppe hverandre litt opp når livet kjennes som hardest. Ha en god uke gode Gizmolina;))

  • gizmolina says:

   Jag kan inte tänka mig att få en finare kommentar nu på morgon då jag sitter här och inte riktigt vet i vilken ände jag ska orka starta dagen…. Tusen 1000 miljoner TACK Wilhelmine !!! för fina ord , fantastisk feedback och underbar omtanke. Jag är rörd !

   Och ja, livet är tyvärr inte alltid lika lätt och nu då jag har det ovanligt jobbigt så betyder min blogg och alla kommentarer jag får extra mycket för mig. Alla mina tänkvärda ord är lika mycket riktade till mig själv så vi kan väl helt enkelt låta bloggen vara vår vardagspepp-klubb! 🙂

   Tack igen för en fantastisk kommentar! och jag önskar dig den bästa dagen fylld av lyckliga stunder! Klem !

 6. Therese says:

  Stor peppa och energi kram till dig! Din blogg ger mig så mycket och jag går in flera gånger om dan
  Kram kram

  • gizmolina says:

   Åhh så underbart att höra ! och tusen tack för fina ord och för pepp. Det betyder massor för mig ! 🙂

   Önskar dig en fantastisk dag ! Kram!

 7. Mia says:

  Livet går upp och ner. Fin blogg är fantastisk! Hoppas att ni inte ska separera. Det var den tanken som slog mig. Hoppas det är världsliga ting som snart rättar till sig! Kram

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord! 🙂 Ja, livet går verkligen upp och ner… och är inte alltid lika lätt…. men jag hoppas att det snart ordnar sig så att jag får dansa igen…

   Njut din tisdag och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *