M.Å.N.D.A.G.

Godmorgon darlings!

Monday it is och jag får erkänna att jag gärna hade haft en till söndag så att jag fått ligga kvar i sängen på morgon…. men nu är jag J i skolan och jag har precis kommit hem från min pw/jogge-tur i parken och idag orkade jag springa lite mer än förra veckan. Otroligt skönt!  🙂

Och förlåt min frånvaro igår föresten, jag öppnade inte ens min mac för först körde jag en super soft fm efter en FAB lördag (ska berätta mer om den sen) och sen tog vi en road trip till Sverige så det blev en riktig familjedag. Vi fyllde en stooor vagn på Coop i Strömstad , jag hamstrade blader också shoppade jag faktiskt lite julklappar. Oh yes. Nu är jag igång och det känns otroligt bra.  Johanna såg de i och för sig men strunt samma, lika bra att shoppa de saker hon verkligen vill ha då hon ser dem.

Det trillar in inbjudningar till olika s/s-14 visningar i min inbox just nu och ja, vi ska få njuta vinter först men det är ju alltid lika kul att se allt nytt som kommer så dagens tips! blir att sufra in hos Style.com.

Själv fastnade jag för Isabel Marants kollektion.

Och tänk – inte länge nu till hennes samarbete med H&M lanseras !   (bilderna är från hennes s/s-14 kollektion, lånad från style.com).

Nej, nu måste jag hoppa i duschen så jag önskar dig en s.t.r.å.l.a.n.d.e. start på veckan!!!

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *