M.Å.N.D.A.G.!

Allmänt

a84a94220a2792304950e0bf38147faa

Happy new week sweeties! 

Ny vecka – nya möjligheter! och, den här veckan är ju inte vilken vecka som helst för på söndag är det 1:a advent vilket betyder att vi närmar oss jul med stormsteg! Hur härligt som helst! Och – det betyder även att årets julkalender strax kickar igång så när jag postat det har inlägget ska jag fota tips till vad du kan köpa till dina barns julkalender, om du som mig gör en egen, men även om ett par färdiga julkalendrar som är enklare quick fix i en hektisk vardag.

Och i lördags körde jag iväg och köpte julgran! och sen bar jag upp en annan gran från källaren så ja, det börjar verkligen bli jul här hemma i Casa Gizmolina. Några stjärnor i fönstren på det här bara så ska jag knipsa pics och visa er.

54eadc4bbc497_-_05-a-brilliant-move-staircase-0114-qhvno7-s2

Härlig inspo till hallen / trappen.  Gillar framför allt idén med att fästa snöstjärnor på väggen…!  (bilden har jag hittat på nett)

12295332_10153182841495796_2012994046212992109_n

Så här såg det ut vid frukosten här hemma hos oss igår, Johanna hade 2 bästa vänner på sleepover och de fick inviga stolarna som blev med hem från IKEA turen. Min kära bror var snäll och monterade dem så nu återstår bara för mig att sätta på överdragen (+ städa bort de gamla stolarna). Och de där söta granarna som står på bordet är ett pysseltips!  Hittade de hos Søstrene Grene i Oslo.  (de är helt ofärgade  då man köper de så girlsen har målat / pyntat de själva).

Nej, nu är det full fart framåt som gäller här om jag ska hinna fota innan det blir mörkt (runt kl.14.30…) men på tal om det, alltså kolla in den fantastiskt vackra soluppgången som jag fick se då jag körde JIG till kontoret på morgon:

12274262_10153182848025796_405392018505371405_n

Luleå runt kl. 08.45. Hur vackert som helst men freezing cold…-10 grader! Brrr…! 

Önskar dig en pang-start på veckan! 🙂

Sträck på dig, stå för dina åsikter och kom ihåg att bemöta andra så som du själv önskar att bli bemött!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “M.Å.N.D.A.G.!”

 1. Josefin says:

  Gleder meg til bildene 🙂

  Jeg har samme stoler – og dessverre synes jeg det var heeelt forferdelig å få på trekkene! Tre negler kostet det, og noen stygge ord slapp ut – men på kom de til slutt. Håper det går bedre for deg!

  Ha en fin dag!

  • gizmolina says:

   Ja hjälp – bilderna…. Loooovar att de ligger uppe på bloggen i morgon, torsdag! Ska fota den korta stund det är ljust! (men alltså idag har det varit mörkt heeela dagen, hemskt…). Och hjälp – är trekket så tight att få på? Shit alltså… det är i.n.t.e. gøy då naglarna ryker. Hmm… får nog be min kära bror om hjälp hör jag! 😉

   Önskar dig en magisk kväll och en strålande morgondag Josefin! Kram!

 2. Elisabeth says:

  Så koselig frokost og søte jenter 🙂

  Blir så glad av å titte inn til deg, bloggen din er herlig ❤️ Du virker så genuint snill, god & sprer så mye glede!

  Stor klem til deg

  • gizmolina says:

   Men åh så otroligt snäll du är Elisabeth! Tusen miljoner T.A.C.K. för amazing feedback!!! Nu lyste du verkligen upp min dag här ska du veta! 🙂 och när jag får en sån här kommentar så blir jag super peppad att blogga ännu mer !

   Njut kvällen och fånga de lyckliga stunderna i morgon! Stor klem tillbaka! 🙂

 3. Kloka ord och vackra bilder♡ Hoppas du får en fin onsdag / Ninni

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för härlig feedback Ninni! 🙂

   Önskar dig den bästa veckan och en riktigt härlig onsdagkväll! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *