M.Å.N.D.A.G.

CwptpGDXAAAfJb0

Darlings! 

Idag vaknade vi till vecka 19 (redan?!?) och den 8:e maj. Åke har namnsdag (grattis Thailand granne!) och solen skiner men – det var bara 0 grader då jag körde en lite förkyld peanut till skolan. Stackars hjärtat. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att hon i.n.t.e. håller på att bli sjuk… utan att det stoppar vid täppt i näsan och lite ont i halsen…  för den här veckan väntar dans onsdag – lördag för henne. Det är genrep, skolföreställningar och familjeföreställningar om vartannat och hon gleder sig något enormt! så – som sagt – hoppas på falskt alarm.

Och igår hade jag ju värsta målardagen och jag kryssade alla fingrar för att 2 varv skulle räcka och att jag i.n.t.e. skulle kunna se igenom tapeten på morgon då det var ljust ute (målade till kl.21 igår kväll… då var det svårt att se…) men jag ser några svaga blommor så – kl.09 ska jag hänga på låset till färgbutiken och sen blir det ett 3:e och definitivt sista varv.  Men alltså det blir sååååå BRA!  så jag kan inte förstå varför jag inte gjorde detta direkt då vi flyttade in? men, bättre sent än aldrig och nu får vi ett nytt rum i huset ! 🙂

18337414_10203413655818559_1968336945_n

I lördags var vi på en trevlig & god middag hemma hos älskade mamma & Hans före BC Luleå´s 3:e SM final som de vann stort. Sååå fantastiskt jätte kul! Och sen, efter matchen, så mötte jag upp en av mina bästa vänner för ett glas innan jag fiskade upp Johanna hos mormor. Jag är så glad att jag har min P här uppe, han och jag har varit vänner sedan jag gick i 9:an men då vi flyttade upp så hade vi inte setts på 25 (!) år.  Det är det bästa med riktig vänskap, man kan vara ifrån varandra en period för att sedan fortsätta precis där man slutade sist…  

Nu kör vi girls! själv kan jag nästan inte vänta till rummet är färdigmålat. Och du, ett tips till er som planerar resa: SAS har ett erbjudande t.o.m. kl.24.00 idag som innebär att barn 2-11 år reser för bara skatter + avgifter i sällskap med vuxen.  Så passa på att boka! för här finns pengar att spara.

Ta tillvara din dag, glittra så mycket du kan och fokusera på positiv energi! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “M.Å.N.D.A.G.”

 1. KarolinaM says:

  Tack för tipset!!

 2. Vera says:

  Härlig bild på er. Kul att träffa en gammal vän igen. Så sant att gammal vänskap stannar kvar. Undrar om din vän Lotta som du ofta hälsade på när du bodde i Oslo. Har hon flyttat? Har inte sett att skrivit att du träffat henne nått. Ha en fortsatt härlig måndag!

  • gizmolina says:

   Tusen t.a.c.k. Vera! Ja jag är så glad att jag har P här uppe. Vi har setts några gånger sedan jag flyttade upp och varje gång är en skrattfest! 🙂

   Och ang. Lotta så valde hon att bryta kontakten med mig och min familj i samband med att vi flyttade upp så tyvärr ses vi inte mer. Att förlora den vänskapen som även innebar att min dotter förlorade vänner som hon vuxit upp med har varit en stor sorg för mig.

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare! Kram! 🙂

   • Kerstin says:

    …men då var hon ju inte en riktig vän om hon bröt kontakten därför….eller? Men det var kanske något annat som klämde. Hur som är det hon som är förloraren enligt mig.

 3. Nina says:

  Det är riktigt vänskap! För det ska aldrig kännas konstigt när man träffas igen, såna vänner ska man hålla hårt i.
  Vad tråkigt med Lotta, jag såg kommentaren, jag hoppas att ni ändå hittar varann igen =)
  Ha en jätte fin kväll!

 4. Maria says:

  Tack för ett underbart inlägg! Blev bara så glad : )))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *