M.Å.N.D.A.G. HELA VECKAN…

Glaaaad måndag darlings!

Oj, oj, oj, det är mycket nu alltså!  och snart är det helg igen så bara att köra på!  men det hade gärna fått vara måndag hela veckan för min del så att jag hade haft en chans att hinna med allt 😉

Jag har min sista vecka i Vibesgate, på fredag ska jag vara ute, så det är hur mycket fix som helst så klart och ! i morgon kör jag ett sista (!!!)  S.A.L.G. kl.11.00 – 17.00. Missa inte det om du är i Oslo!  Du kan verkligen fynda ! Ska ta och lägga upp tips om vad som är rea på facebook senare i dag så check it out (gå in och LIKE gizmolinas closet).   Men!  DU kan redan nu göra superköp i min webshop för jag har uppdaterat REA/SALG kategorin så jag säger som vanligt… klick, klick !

Lördagkväll hemma på terrassen. Min tunika kommer från Zara.

Plötsligt dök busiga lilla J upp och gav mig massage.

Det ligger en hög med paket brevid mig så det är dags att ta den dagliga prommisen till Posten och sen hämta J på skolan.  Och jag vet inte om det är någon mer än jag som riktigt l.ä.n.g.t.a.r. till kvällens final i Ungkaren?  Herregud, jag älskar den serien.  Och nej, skriv nu inte i kommentarsfältet vem han valde för jag vill INTE veta och har verkligen skärpt mig för att inte googla saken…  😉

Önskar dig en riktigt FIN fortsättning på dagen!!!

KrAmAr!

Miss.G.

 

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “M.Å.N.D.A.G. HELA VECKAN…”

 1. Cecilie says:

  Jeg kommer innom i morgen!
  Har også selv blitt helt hektet på Ungkaren, men av en eller annen grunn har jeg litt dårlig følelse av hva som kommer til å skje denne gangen…hmmm Vi får ta en prat om det i morgen:-) Ha en super dag!
  Klem

 2. Stina says:

  Hej Anna-Stina! Ser att du har vackra pelargoner i balkonglådorna på bilden från er härliga uteplats – de blåser inte bort eller typ “går av” då de ju kan bli ganska höga och rangliga? Vill själv plantera pelargoner i lådorna men har alltid tänkt att det nog inte skulle funka?

  En fin kväll önskar jag dig!

 3. Josefin says:

  ååh, kan du ikke vise en helbilde av tunikan? Er så mye bedre å se den på noen, enn på produktbildene…

  Takk for en helt herlig blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *