M.I.S.S.O.N.I.

Allmänt

10% av intäkterna från Missoni kolleksjonen hos Lindex går till bröstcancer forskningen.

Ingen av er har väl missat samarbetet mellan Missoni & Lindex vid det här laget ?!  och jag gissar att det är fler än jag som l.ä.n.g.t.a.r. till lanseringen i september ?!  🙂  Det är ju bara helt otroligt coolt att Lindex fått till ett samarbete med det Italienska modehuset.  Själv har jag fått helt dilla på Missoni sista tiden… har inte shoppat nåt från dem men önskar mig både det ena och det andra och på önskelistan står även dessa godsaker som jag snart kan shoppa till fantastiska priser i en butik nära mig. Can´t wait!

 

Det står “Johanna”  på denna outfit.

Matchar gärna denna outfit till lilla J med bruna stövlar + pälsväst .

Kolleksjonen lanseras den 25:e september ! 🙂

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “M.I.S.S.O.N.I.”

 1. Jag ska också försöka få tag på lite. Bland annat klänningar till vår lilla som ska sparas. Hon är ju bara 4 mnd ;). Men Missoni är ju klassiskt så!

 2. Anneli says:

  Hej!
  Har lite svårt för detta mönster, vet inte varför men smaken är som baken 🙂 Ja! grattis till oss båda den 17.e September!

  Kram Anneli

 3. Malin says:

  OMG, som jag väntar och lääängtar! Jag ska “armbåga” mig fram för att få klänningen till höger (på första bilden) Så snygg! Jag kan nog inte heller låta bli att köpa en klänning till min lilla trollunge här hemma…

  Må gott & ha en fin kväll!
  Kram Malin

 4. Nettis says:

  Halloj!

  Gillar verkligen inte Missoni, tycker mönstret är fult så jag kommer inte trängas med er andra…..
  Hoppas ni andra lyckas få tag i era favoriter =0)

  Kram & trevlig kväll
  // Nettis

 5. Jättekul att Missoni och Lindex samarbetar. Jag är sugen på den högra av de tre du visar… hoppas den är lika fin i verkligheten.
  Kram Jannike

 6. Miss Tess says:

  Ska bli riktigt spännande att se kollektionen irl. och om de lyckas bevara en del av lyxkänslan;) de två nedan barnoutfitsen är mina favvos också. De blir det nog till S här om de ser fina ut på riktigt.

  Kram

  Therese

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *