Sweets for my sweeties!

Allmänt

G.o.d.m.o.r.g.o.n.  sweeties  !

Det var helt OK att det regnade 1 dag men nu är vi inne på dag nr. 3 och nu är det i.n.t.e. OK länge. På riktigt. Jag vill ha sol, beach-häng, sand mellan tårna & fler fräknar på näsan…. typ N.U. !

Bjuder er på lite rosa morgongodisar som t.a.c.k. för all positiv feedback jag får. You make me very happy!!! och  du, igår kväll fick jag hjälp av min bästa Jonas att fixa till Gizmolina´s Closet sidan på Facebook, ska jobba vidare på den, men ! du kan redan nu LIKE! sidan här på min blogg, i vänstermarginalen.  Blir super duper g.l.a.d. om du gör det !   och på så sätt missar du inte när nettbutiken lanseras / news kommer in i butiken  etc. så like, like… !    🙂

Önskar dig en magisk dag!!!

KrAm !

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Sweets for my sweeties!”

 1. Lena i Uppsala says:

  God morgon!
  Jag förstår att du är trött på regnande , det blir så tröttsamt i längden. Jag har så klart klickat på “gilla knappen” och väntar med spänning. Visst är det great att ta hjälp av fina vänner. Önskar dig en sprudlande dag där du som vanligt är den starkast lysande stkärnan, ja, och så Johanna så klart. Min nedräkning har börjat nu, i morgon jobbar jag sista dagen – jippie! Sedan semester med familjen!
  Njut din dag, kram
  Lena

  • gizmolina says:

   Ja nu är jag less på regn… så det är tur att det alltid kommer solsken efter .. ! 😉 Tusen tack för din LIKE ! och ja, vad hade man gjort utan sina fantastiska vänner ? de berikar livet ! Miljoner tack för fina ord fina du! Önskar dig en fin sista jobbdag före semestern och ett xtra festligt fredagsmys !!! Kram !

 2. Lotta says:

  En sista arbetsdag! sen far vi till Helsingborg några dagar.
  Hoppas de INTE regnar där!!!!!
  Ha de bra! Kraaam

  • gizmolina says:

   Kryssar fingrarna för att du får njuta fina & soliga dagar i Helsingborg ! Glad sommar !! Kram ! 🙂

 3. Marita says:

  Klickat på gilla knappen,ska bli såå kul med lanseringen. Håller tummarna för regnstopp nu. Här i norra sverige har vi äntligen fått liiite bättre väder. Kram

  • gizmolina says:

   Tack snälla du ! 🙂 Glad över att du har fint väder ! det hoppas jag att jag också har i morgon ! Kram !

 4. Mikaela says:

  Jag har också gillat nu! Ska bli spännande och se när din webshop lanseras 🙂 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *