M.O.R.S.D.A.G.

G.L.A.D. morsdag alla fantastiska mammor !!!

I dag firar vi m.o.r.s.d.a.g. här i Norge så jag har fått både tårta, lyxig frukost & fantastiska rosor.  En ovanligt fin söndag med andra ord 🙂  Och oavsett om det är morsdag eller ej där du bor så tycker jag att du ska påminna dig själv om att du är världens b.ä.s.t.a. mamma till dina barn !!!  Vi har så stora och många krav på oss själva så vi behöver tänka på att vi duger perfekt så som vi är.

Johanna har besök av en söt veninna så här pågår playdate och själv är jag ganska trött efter en festlig lördag då vi firade JIG som fyllde år.  Det var föresten orsaken till min bloggtysnad. Först hade jag en härlig dag i butiken och sen hade vi gäster också såg jag så klart på Mello. Men alltså vad många dåliga bidrag det var igår….zzz…. så vi zappade över en del till norska Grand Prix finalen där Margaret vann och ska representera Norge i Malmö. Såg du Mello / Grand Prix i går?  tycker du att rätt låtar gick vidare? rätt låt vann?

Några av mina fina kunder som följer min blogg och hade tjejweekend i Oslo. 

Inget födelsedagsfirande utan ballonger i Casa Gizmolina.

Ska fixa lite lunch till girlsen här nu och mumsa lite på min morsdagstårta.

Önskar dig en underbar dag !!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “M.O.R.S.D.A.G.”

 1. Cindy says:

  Grattis på mors dag! Men tyvärr är inte alla mammor de bästa mammorna för sina barn. Långt ifrån, jag har ett atbete där jag får se mycket av det. Det är en floskel, jag önskar andra mammor, till många barn jag träffar…

 2. Cessan says:

  Åhh… Underbara rosor ❤ och tårtan såg smarrig ut 🙂
  I Sverige får vi nöja oss med Fastlagssöndagen och fika på goda semlor!

  Ha en härlig Morsdag!!

  Kramar Cessan ❤

 3. Titti says:

  Trist Melodifestival igår……hoppas på något kul som vi ska till Friends arena och se den stora finalen.
  Fortsatt fin Mors dag.
  Kram Titti

 4. Johanna says:

  Firar morsdag här idag. Min första till och med ;-). Mannen har varit hos guldsmeden och i blomsterbutiken så har blivit rejält bortskämd.

  Zappade mellan norska och svenska MGP/Mello igår. Tyckte rätt låt vann på MGP men svenska mello gjorde mig besviken än en gång (förra veckan var lika dålig).Men tycker Gina och Danny sköter sig bra så värt att kika ;-). Hoppas de kommande veckorna bjuder på bättre bidrag!

 5. Elin says:

  Hyggelig å handle hos deg på lørdag. Har sagt det før også, men det tåler å gjentas: du har oslos beste service!

 6. Alexandra says:

  Tack för besöket i din fina butik! 🙂 Ha en strålande vecka. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *