Made in Heaven.

 

Bild från a/w kampanjen till MiH jeans.

Idag har jag bl.a. varit och träffat ett par proffsiga PR-tjejer från MiH jeans som var på besök i Oslo. Jag fick en presentasjon av kommande s/s -12 kolleksjon och den var amazing!!!  Hur många snygga jeans som helst ! och jag som inte är så glad i utsvängda byxben bara måste prova den nya Marrakesh med tight legg till knä och sen släng (lanseras i december)… Ursnyggt !

jeans.

Susan & Felicity från MiH visar sina favoriter ur kolleksjonen.

Mina favvisar: rosa Paris… Jag har denna style i vitt sedan tidigare och jag älskar dem. Sitter perfekt.

Förutom jeans så innehåller kolleksjonen mängder av snygga överdelar.

Nu kom jag på att det är premiärBerg flyttar in idag (svenska TV4) och det får jag inte missa för hon besöker Jesper Parnevik i hans lyxiga hus i Florida.  Har ni sett teasern med bilder från hans garderob? Oh my… !

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Made in Heaven.”

 1. De jeansen tror jag sitter som ett smäck, hört så mycket gott om de!

  Njut din kväll när prinsessan slocknat. Här blir det också tv4 för hela slanten tillsammans med Mamma.

  Puss & Kram!

 2. Camilla says:

  Tack för TV-tips!
  Kram!

 3. Annica says:

  Visst vill man se mer av Parneviks palats (får man väl kalla det!) Får växla mellan det och Bron på 1:an – spännande deckare! Njut kvällen, kram

 4. Mrs Moet says:

  Hej

  Å, jag ser så fram emot Carina Bergs intervju med Parnevik. Är så nyfiken på hans hus:)
  Har läst att han har en specialbyggd säng från Hästen som rymmer både föräldrar och alla barnen!
  Ska bli så kul att se.

  Ha en fin kväll.
  Kram Åsa

 5. Anna says:

  Gillar inte att han är så dryg bara! Inte klädsamt.

 6. Sara says:

  Håller med Anna, otroligt dryg 🙂

 7. Gläder mig till att se MiH jeansen hos dig, för jag gissar du tar in dom 😉
  Jeans får man aldrig för många av & på min önskelista står både ett par mörkblå & ett par riktigt ljusa. Dock utan släng tack *haha*

  Kram & njut kvällen

 8. gizmolina says:

  Josefin-
  Åh så mysigt att du har mamma på besök. Hälsa! Och ja , jeansen är FAB. !

  Camilla-
  Varsågod! 🙂

  Annica-
  Ja, palats är ordet. Shit vilket hus !

  Mrs.Moet-
  Jag såg ett hemma-hos reportage i Family Living för några år sedan och huset var precis lika snyggt i kvällens progr. ! Och den där sängen, med plats till alla kids, hade ju varit fantastisk! men då har han ju också ett sovrum på 250 kvadrat 😉

  Anna & Sara-
  Jag har aldrig träffat honom så den sidan hos honom har jag aldrig sett….

  Sessan-
  Det är inte klart ännu vilka jeans jag tar in men MiH är självklart ett alternativ ! 🙂 Du är välkommen på shopping om jag tar in dem 😉

  KRAMAR till er alla härliga!!!

 9. Helén says:

  Hei,

  Kjøpte et par MiH modell Oslo for to uker siden etter å ha blitt veldig påvirket av reklamen.
  Er ikke helt sikker på om jeg synes de er verdt prisen…
  De er veldig store i str. “henger” dessverre også litt etter noen timers bruk.
  Men selv modellen er knall og sitter bra, det er bare at det er jo ganske mange penger for en jeans. Uansett så ønsker jeg deg lykke til med butikken :O)

 10. Ulrica says:

  Tyvärr fick teasern från Parneviks garderob mig att INTE vilja se programmet. Visst är det härligt med lite lyx ibland, och det är roligt när människor är framgångsrika, men att skylta med en sån garderob när det finns så mycket lidande i världen blir för mig bara sorgligt…
  Men, that’s me…
  Kram Ulrica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *