MAGASINGODIS & SHOPPING.

Allmänt

Svenska ELLE mat & vin ska förhoppningsvis peppa mig till att testa en ny maträtt….och danska Eurowoman är ett av de magasin som inspirerar mig mest.

Nya magasiner är, och förblir, äkta vardagslyx och jag har en del att catch up efter mina veckor i Thailand så det ligger en härlig hög här vid min sida…  Och på tal om Thai så är det här halsbandet, som jag shoppade i Phuket, redan en favorit. Älskar färgmixen!

I går mötte jag plötsligt en av mina fina kunder, Vivian, när jag och J satt och myste i solen med varsin yoghurt glass (mums!) och det var så kul att se att hon var klädd i Gizmolina från topp till tå ! That makes me h.a.p.p.y.!  och , min fina jacka hittar du i min webshop

Njut din dag vidare ! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “MAGASINGODIS & SHOPPING.”

 1. Josefin says:

  Begge like casual fina 🙂 Har tidligere ikke likt skjerfet din kunde har på seg, men når jeg ser det nu så ser det jo sååå fint og vårlig ut.

  Din blogg booster dagen min – nesten som et glossy magasin.

  Men gjerne litt mer fra hjemmet deres. Liker at det føles litt mer personlig enn en del andre hjem. Ser liksom en rød tråd – Gizmolina tråd 😉

  • gizmolina says:

   Men åh vilken h.ä.r.l.i.g. kommentar att få ! TACK !!! Nu blev jag så där underbart peppad och glad !!! 🙂 Självklart kan jag visa fler pics från vårt hem! Ska städa till här och sen blir det fota av ! 😉 Tusen tack igen för amazing feedback ! Önskar dig den bästa dagen ! Kram !

 2. Titti says:

  Vilket underbart halsband….gillar färgerna.
  Kram Titti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *