MAGISK FÖRESTÄLLNING!

Allt kring föreställningen är SÅ proffsigt, från det snygga programmet till alla kostymer. Jag är djupt imponerad över det jobb pedagogerna på Kirkenæar Balettskole gjort och barnen… alla söta barn som var SÅ duktiga på scen! 

Mina kära bloggvänner!

Oj, vilken helg detta är, v.i.l.k.e.n. helg! Kan inte minnas sist som vi hade så mycket planer på en och samma gång men kul har vi och det är ju huvudsaken så klart! Och föreställningen Johanna är med… alltså den är m.a.g.i.s.k. ! Jag var så tagen efter att ha sett den igår att jag kommer att göra om det idag! 🙂

Om det funnits biljetter kvar hade jag uppmanat er ALLA att gå och se den men det är helt utsålt (eller det finna några platser kvar på balkong, 200 kr / vuxen, 150 kr / barn, biljetter köps på: www.baerumkulturhus.no)  Vilket så klart är fantastiskt kul för alla de 250 barn som är med i föreställningen.  Vi var och såg den på premiären igår och jag hade önskat att jag haft minst 8 armar så att jag hade kunnat filma + fota samtidigt men lite fick jag till i alla fall och eftersom jag ska gå och se den idag igen så kan jag filma mer!

Vi hade så klart köpt med oss en vacker blomsterbukett och jag hade på mig min fina kjole från Cathrine Hammel + ett av mina bästa sko köp ever! Bling bling ballerinas från Pretty Ballerina som är shoppade i Cathrine Hammel´s butik Spazio för många år sen.

Jag fick t.y.v.ä.r.r. inte med mig hela Johannas nummer men här ser ni en del i alla fall. Hjärtat står längst bak i mitten mot höger, inte helt lätt att se eftersom alla ser lika ut 😉  Men ändå…  (kul för er: mormor & morfar att se!).

Som sagt: imponerande föreställning in i minsta detalj! Här ser ni då alla kom in för att få applåder helt till slut.

Det var en glad, nöjd och trött Johanna som checkade ut från teatern kl. 20.30 igår kväll.  Och idag väntar en lika lång och spännande dag på henne. 

Vi ska börja göra oss klara för dagens föreställningar nu. Hjärtat ska vara på plats kl.14 med hårknut och eftersom jag ska se föreställningen kl.15 så blir jag också där hela eftermiddagen men  jag återkommer senare  med ett bildregn från denna fantastiska helg!

Önskar dig en härlig söndag fylld av solsken!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *