FAMILJELÖRDAG & 3:E ADVENT.

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Gooodmorgon alla f.i.n.a.!!!

Idag har vi tänt det 3:e adventsljuset på morgon och det är så vackert det där ögonblicket tycker jag…. Så nu lyser 3 ljus så vackert i adventsljusstaken och påminner oss om att julen kommit ännu lite närmare.  En härlig känsla! och Johanna är såååå förväntansfull inför julafton… och går ingenom sin önskelista ofta så att jag inte ska missa nåt 😉

Och igår fick hjärtat smygstarta öppningen av paket för då hade vi riktigt t.r.e.v.l.i.g.t. besök av JIG´s  tvillingsystrar och ett par av deras barn. Först åt vi lunch hemma hos oss och sen gick vi ner till Oslo Nye och såg på Jul i Blåfjell. Åh vilken härlig julstämning jag fick av det! och det är ju så fantastiskt att gå på teater.  Sen, efter föreställningen landade vi på Grand Hotel en stund innan vi girls passade på att shoppa lite julklappar på väg hem (älskar att butikerna har öppet länge nu). En härlig lördag var det och det är så mysigt att umgås med mina fina svigerinner och Johanna älskar verkligen sina kusiner!

Lördagen startade med eld i öppna spisen och svenska + norska julkalendern

Sen kom våra fina gäster! 

Jag dukade lunchbordet med vitt & rosa. Very “gizmolina”! Och de små porslinsgranarna är ett tips! kostar runt 12 kr st hos Systrarna Grene och är perfekta som placeringskort i juletid! skriv på dem med pennor som går att tvätta bort, eller! så pyntar du bara med dem så som jag gjort. Det kryddar dukningen!

Men någon julmat blev det inte, eller jo, för oss är ju det här julmat eftersom vi är vana att fira jul i Thailand 😉  Vad vi åt? min favorit, chicken paneng från Lille Asia. Mums!

Teatern var Johannas födelsedagspresent av sina kusiner och det var den bästa present hon kunde få! för det har varit så kul att ha den här dagen att se fram emot så länge!  Tusen T.A.C.K. för en magisk lördag kära Eli, Kari, Hedda & Maria!

Nu ska jag packa in julklappar och chilla vidare här. Jag älskar verkligen den här vackra tiden på året!

Önskar dig en alldelens underbar 3:e advent fylld av kärlek!!! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “FAMILJELÖRDAG & 3:E ADVENT.”

 1. Titti says:

  Vilken fin lördag och teaterpresent.
  Här är sönerna med familj på gång för julfirande!!
  Kram Titti

 2. Charlotte says:

  Vilken härlig dag! Vi har också varit på teater med barnen 🙂
  Önskar dig en fin start på kommande veckan!
  Kram!

 3. Kristine says:

  Herlig bursdagsgave! Blåfjellteater må være supert. Kjekt med familie. Koselige og fine bilder.

  Håper dere har hatt en fin søndag. Kjekt å titte innom bloggen din.

  Kristine

 4. Anna says:

  Alltså dina dukningar..så fina och härliga! Hur mycket olika Mateus har du? Men bjöd du på “hämtmat”? Vilken idé, såna fall!! 😉 Granen ser super ut, bara lampor och kulor (?) verkar vara melodin iår 🙂
  Njut måndagen!

 5. Catrine says:

  Oj, vad Johanna är lik den sida av släkten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *