MAKE THAT STEP…!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Godmorgon girls! 

Oj, vad det regnar ute ,det fullkomligt vräker ner, och det är verkligen något magiskt med ljudet av regn som smattrar mot fönstret… Love it! Och vädret matchar den kontorsdag jag har framför mig riktigt bra. Så nu ska jag tända ljus på bordet, slå på den HÄR underbara feelgood låten på repeat , logga av datorn, slå av telefon och sätta igång.

För om telefon är så kan jag inte låta bli att checka instagram titt som tätt och den tidstjuven har jag helt enkelt inte tid till idag. Men visst är det kul med insta? Det känns som ett riktigt fint komplement till bloggen och om du inte redan följer mig där så heter jag: Gizmolinas. Ska föresten lägga upp en bild där innan jag loggar av… 😉  Men – en sak är helt säker: bloggen är min #1 ! har alltid varit och kommer alltid att vara.

Jag är så glad att jag hittade den här parfymen (efter en artikel i svenska Styleby). Älskar doften! den är väldigt “gizmolina“…. Armbandet fick jag i present av JIG för några år sedan, ringen är från Accessorize, boken har jag faktiskt inte läst ännu (men den är fin där den ligger…) och hur fin är inte min kalender? Rosa är och förblir en favoritfärg.

Nej, bäst att ta tag i saken här nu så ses vi lite senare för några bloggpauser kommer jag absolut att ta i løpet av dagen. Det är när jag bloggar som jag tankar energi och inspiration och att läsa de kommentarer som droppar in under dagarna gör mig alltid lika glad!

Önskar dig den b.ä.s.t.a. dagen!!! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MAKE THAT STEP…!”

 1. Kristine says:

  Ett steg i riktig retning….. Den skal jeg ta vare på

 2. Christine says:

  Kjente jeg fikk skikkelig lyst å teste ut den parfymen! Er veldig klar for en ny duft. Er det Eau de Toilette du har? Likte også veldig godt kalenderen din, så søt

  • gizmolina says:

   Jag kan verkligen varmt rekommendera parfymen! Köpte den på flygplatsen i Bangkok på väg hem från Phuket och älskar den! Och ja, det är Eau de Toilette jag har! Och så kul att du gillar min kalender, det stod Gizmolina på den 😉

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Klem!

 3. Carina says:

  Vad fin kalender! Så fin!!!
  Var har du köpt den någonstans?

  Tack för en inspirerande blogg 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *