Make-up-girl.

Make-up Emma, tunika Cutommade (finns hos Daisy), jeans Hilfiger Denim och skor Acne pistols. Också har jag på mig mitt nya favorit halsband från Sivs Ur & Guld (ska visa i ett eget inlägg).

Jag har varit hemma hos fina Emma och fått sotade ögon idag. Hon är sååå duktig och jag blir alltid lika nöjd. Då jag gick därifrån skyndade hon iväg till OFW där hon ska sminka modeller till kvällens catwalk. Själv ska jag dit och se visningen och sen ska jag möta upp min bästa Mia för en girls-night-out. ! 🙂

Det är en lyx att bli sminkad och det är kul att unna sig det ibland.

Ska dyka in i garderoben nu och se om jag hittar något att ha på mig ikväll…? och sen ut en sväng och fixa ärenden. Och ja, bilden i förra inlägget är från By Malene Birger. (Ni ska få se fler pics senare).

Tjingeling!  🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Make-up-girl.”

 1. maud says:

  Dina snygga jeans
  kan man köpa dom i butik NU!
  Vad heter dom i så fall?

 2. Vad snyggt! Mysigt att bli lite ompysslad.. Ha en riktigt fin kväll!

 3. Mirva ♥ m. -04 & -05 says:

  Jag hade rätt om By Malene Birger! YES! 😀 Visst är det mysigt att bli sminkad ibland, då känner man sig ju extrasnygg. 🙂

  KRAM på dig din FIIIINA!

 4. Åh vad roligt att få bli proffsminkad och känna sig riktigt riktigt fin. Önskar jag hade någon som kunde göra det på mig också ibland 😉 Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *