Mama firar “lill lördag”!

Allmänt

168397-1096
Jag på väg hem nyss.

Jag ÄLSKAR spontana infall! Speciellt när dom kommer på en "perfekt tajming" . Som i kväll då min vän Ralph plötsligt smsar och jag 15 min senare går ut genom dörren.  Mitt hjärta sov så sött & gott och JIG var ändå på väg i säng (har mycket på jobbet nu) och jag går ju ändå aldrig och lägger mig före kl. 02 så varför inte?! 🙂

Vi hamnade på "Nobilis", en bar/restaurang, som jag var stammis på när jag bodde i min "Carrie lägenhet" för den ligger precis mittemellan där jag hade min butik och där jag bodde då så det blev en perfekt "hållplats" på väg hem.  Jag tror kanske det här var en av de sista kvällarna vi kunde sitta ute i den härliga höstluften och ta ett glas vin utan att frysa. Det gäller att passa på att njuta när man kan! 🙂

Imorgon ska min sessa vara på dagis rekord tidigt, redan strax efter kl. 09, för de ska på tur i parken. Så – därför tror jag att jag går och lägger mig nu också  får jag  fortsätta min spännande "gala story" i morgon. De flesta av er som läser min blogg sover säkert ändå nu ? så det gör säkert inte så mycket att jag skriver då istället för nu…

Sov så jätte gott så ses vi imorgon. Tänk – då är det redan torsdag vilket betyder att det nästan är helg igen! Lovely! 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Mama firar “lill lördag”!”

 1. Angel says:

  Ser alltid lika lycklig ut,jättefin bild =)

 2. mia says:

  Du får ha en fantastisk dag i solen

 3. åsa says:

  Ja skynda dig o skrev! Det är jättekulatt läsa om er lilla familj.Kramar från Sverige

 4. Linda Bunn says:

  Tack för en underbar blogg!!
  Den förgyller min vardag som grädde på moset, det där lilla extra man så väl behöver när man är hemma med fem ( 5 ) busiga barn!
  Vilken underbar tunika du bär !
  Absolutely fantastic som min “hubby” would say!
  ( Nåja, ibland låter det mer i stil med ” f-ing amazing!”
  hihi )
  Kram!
  Linda Bunn / Kalmar- Norwich-Sweden

 5. miss says:

  Så snyggt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *