Mama på vift !


Jag får en sån härlig frihetskänsla då jag åker tuk-tuk och känner vinden i håret.. Bilden  är tagen nyss då jag åkte från beachen till resoeten.  Love it !!

Phuket kl.15.15, torsdag em. SOL & + 33 grader i skuggan.

Nu har jag lämnat resten av familjen på beachen och jag är nyduschad och klar för en eftermiddag på Central Festial (shopping-center i Phuket town). Julklappar ska köpas och jag ska MYSA och njuta lyxig egentid ! 🙂

Tjingeling så länge ! ♥

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Mama på vift !”

 1. Yvonne says:

  Västkusten idag bjuder på strålande sol, snö på marken, -7 och snålblåst. Det är iskallt!!! Njut av värmen åt mig också!
  Kramar..

 2. Affi says:

  Åh vad mysigt att vara i Thailand!
  I februari åker jag till Nai Harn så jag suger i min alla Phuket tips du kommer med! Mera, mera!
  Här i Åkersberga är det snöstorm!
  Kramar Affi

 3. Helena says:

  Luleå är kallt -22 men solen tittar fram nästan över trädtopparna. Kan det bli bättre ;-)! Jag skulle helt enkelt gärna sitta i den där tuktuken och få mysa i Thailands värmen.

 4. Daniel says:

  Det kallar jag lyxliv

  Här e det REKORDkallt med -25!!!!!!!!!!

 5. Linda says:

  Ha det så kul med shoppingen! Kram

 6. Annica says:

  Igår bokade jag 2 veckor i november(!) vid Bangtao Beach, som jag tror ni brukar besöka. Jag längtar redan fast det är nästan ett år dit………
  Ha en fortsatt skön semester i värmen, i Skåne har vi -5 och blåsigt idag! /Annica

 7. Hoppas att du får roligt och hittar en massa roliga och fina julklappar. Du får gärna viska lite tips sedan. Kram Lotta

 8. Nettan94 says:

  Hej, vad är det för modell/märke på dina solglasögon? De är supersnygga! //Jeanette

 9. Anonymous says:

  det här kommer låta elak, men de e något jag undrar både när jag läser din och prinsessans blogg och det är varför ni strävar så efter egentid? ni måste ju förstått vad det betyde att skaffa barn? eller?

 10. Lena Helmersson says:

  Hallo!
  Vad härligt med egen lyxtid och vad superroligt att kunna shoppa lite fritt!!! Det behöver man verkligen som mamma ibland, som pappa med för den delen såklart! Man ger så mycket energi och det är ju sååååå viktigt att komma i håg att fylla på sig själv också för att orka med allt.

  Jag vill bara skänka dig ett stort varmt tack för all inspiration och glädje, lyx & flärd som du ger mig med din blogg. TACK! Härligt att kunna få vädret i Thailand, Phuket uppdaterat live liksom. Vår nedräkning har börjat och vi längtar så.

  Det är inte helt fel att vara hemma i snön heller och se barnen leka i pulkabacken, komma hem med julpyssel de gjort i skolan och att äta jullunch på jobbet med småkottarna (jag jobbar som försollärare på förskola 1-5 åringar). Men beachen i Thailand är änåd det som drar mest, shoppingen är ett härligt bonus.

  Kram på dig, solstrålen.
  // Lena i Uppsala

 11. Marita says:

  Bara för att man skaffar barn så betyder ju inte det att man slutar vara "sig själv" också. Man behöver få en paus från sitt barn för att vara en bra mamma!

  Ni ser verkligen ut att ha en HELT underbar semester! Är sååååå avundsjuk! =)

 12. Kristin Reinertsen says:

  Solbrillene dine er superfine! Hvilket merke er de ?
  Nyt solen. Her er det hvit jul!
  Kristin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *