Mamas nya klänning…!


Jag hade egentligen köpt en tunika men efter att jag först fick med mig fel storlek av personalen och sen fick en med stort hål under ärmen så blev det den här klänningen istället. Skön jersey och lite festlig med paljetterna längst ner 🙂

Phuket, fredag, kl. 13.20, +28 grader, regn.

Hjärtat sover ännu så nu ska jag göra mig klar för när hon vaknar hoppar vi in i en taxi och åker iväg på en liten tur…  Måste ju hitta på något när det regnar och vi inte kan vara på beachen. Också är Johanna inte helt i form (näsan tok rinner och hon är hostig…) så en liten "shoppingtur" blir helt lagom idag 🙂


Så här hittade jag plötsligt Johanna i sängen inne på gästrummet tidigare idag. Hon älskar att ta på sig mina solbriller men vet att hon inte får så det blir så busigt när jag "kommer på henne" 😉


Och här är vi för exakt 1 år sedan hemma i Oslo. Snacka om att Johanna har växt! 🙂

Nu ska jag fixa till mig och sen softa med mina blader på verandan till Johanna vaknar… Hon har sovit rekord länge nu, sedan kl. 11 tror jag? Men det behöver hon eftersom hon är sjuk + att hon somnade sent / vaknade tidigt igår/idag.

Här kommer dagens föresten:

"En förebild är en människa som gör så gott hon kan för att leva som hon lär och som fortsätter att utvecklas."
/Ur "En härlig bok."

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Mamas nya klänning…!”

 1. Vilken härlig klänning! 🙂

 2. AnnaStina says:

  Tack snälla du! 🙂 Önskar dig en flott dag! Kram 🙂

 3. sanny says:

  haha, men gud så söt där hon ligger med brillorna 🙂

  snygg klänning också

 4. Angel says:

  Underbara bilder som vanligt

 5. Madelene says:

  Hej.

  Hoppas allt är bra.Här hemma i Landvetter skiner solen och det är 29 grader på solsidan underbart.Skall i väg och jobba sen jobbar mellan 12-16 idag.Min lilla docka skall hem till en kompis och bada medans mamma får jobba. Hoppas att din lilla docka blir bra snart. Ha det så jätte bra så går jag in i kväll och ser vad som har hänt.

  Kram Madelene.

 6. Amaia says:

  Underbart VACKER klänning!

 7. Stina says:

  Jag blir lite nyfiken på hur du fixar alla bilder på dig och Johanna tillsammans!? Är du så tapper så du ber folk om hjälp!? Önskar jag också skulle våga göra en sån sak. Sen en liten nyfiken fråga, hur länge kommer din man/johannas pappa vara borta från er? Du är verkligen super som klarar dig så bra ensam med lilla tösen i ett annat land!

 8. Zandra says:

  Stortjejen! Ja hon har verkligen blivit stor nu under eran break, Så härligt!! Fortsätt att Njuta och lev livet tillsammans. KRAMAR Zandra

 9. Caroline says:

  Vilken underbar klänning, jag gillar verkligen färgerna… Jag saknar verkligen fynden man kunde göra i Thailand! hi, hi

  Hoppas att ni får en underbar dag idag, här i Sundvsll skiner solen och det är jätte varmt och skönt ute!

  Kram C

 10. Wedding Anna says:

  Verkligen en superfin klänning, jag älskar färgerna och så på dig som är så härligt pepparkaksbrun passar det perfekt! Sååå snyggt! Ha en lovely day där i Thailand och storkram till er båda //Anna

 11. josefin says:

  va söt klänningen var 🙂

 12. Micaela says:

  Hejsan! Jag har just mejlat dig:) Det blev skickat två gånger pga av min glömska:) Så det sista blev som det skulle! Hoppas du hittar det i inkorgen! Ha en fin dag! kramar

 13. Vilket underbart citat! Jag instämmer precis, jag tror absolut att vi utvecklas (och kanske måste man inse det ibland) så länge vi lever, man lär sig något nytt varje dag!

 14. Alinde says:

  Fin klänning! Är du gravid?

 15. Martina says:

  Vilken super fin klänning, och att du är så brun gör det ju ännu bättre =)

 16. Lissan says:

  Tokgillar klänningen!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *