Mamma, mamma, mamma…

Allmänt

.. ligger mitt hjärta och ropar inne i vardagsrummet nu. Jag blir lika glad och rörd varje gång! 🙂 Det är så fantastiskt att hon börjar "prata" 🙂 

Hon vaknade vid 7.30 och nu är hon sååååå trött att hon nästan inte klarar att hålla ögonen öppna men jag tror att hon inte klarar att somna p.g.a. att vi kommit hem och hon sett Gucci och alla sina leksaker etc . Men det dröjer INTE länge till hon sover igen 🙂

Jag droppar morgon walken idag för jag känner att jag vill packa upp och få ordning här hemma igen. Har redan startat en tvättmaskin. Oj, nu ropar hon så mycket på mig att jag inte har hjärta att sitta kvar här.

Önskar dig en SUPER fredag! Planera nåt KUL till i kväll och köp hem något gott att äta & dricka! 🙂

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Mamma, mamma, mamma…”

 1. Linda says:

  Happy Friday!
  Tack för att du bloggar.
  Ha en en super fredag!

 2. Anna says:

  Hejsan! Anna heter jag och kommer från Linköping. Jag är en pyrfärsk medlem i din läsarskara och jag är numera jätteglad att jag hittade din blogg för den den är så himla mysig att läsa, och det är väldigt roligt att se den delen du visar inom inredning och mode du köper för jag tycker verkligen om det jag sett hittills. Så eloge till dig för en bra blogg, du verkar vara en väldigt trevlig människa. Trevlig helg! (och får man tipsa om ett gött rödvin till fredagsmaten så är det en 2001 cabinet-shiraz som heter Rosemouth och från Australien för ca 70 pix i sverige. Helt klart vår favorit)mvh anna

 3. josefine says:

  LJUVLIGA ORD!! Pussa henne ifrån oss, saknar henne i dig! Vi reser om varandra =) KRAM

 4. grombaben says:

  Ha en nydelig fredag, begge to. Her blir det trening etter jobb, så hjem til reker&musserende med min kjære i sofa – gleder meg:):)

 5. Sofia S says:

  HEj tjejen! Mina grejer från Ljunggrens kom idag, shit, jag har nog tagit mig vatten över huvudet! haha.. Ska bli intressant att se hur det här går. Trevlig helg! Kram Sofia

 6. Veronica says:

  Har haft en superskön vecka i Tylösand därför inget svar från mig ang ditt sms.(Mobilen glömdes hemma. Men sök på sanriotown.com) Har oxå saknat din blogg under veckan 😉 Den är ju bara bäst!!Önskar dig en superskön fredag, har lagt vitt vin på kylning till ikväll. Mums. Måste ladda till barnkalas med 17 barn o 19 föräldrar imorgon o barndop söndag. Puhh. KRAM V

 7. AnnaStina says:

  Linda-
  Tack snälla du. 🙂 Jag hoppas att du njuter helgen!?
  Anna-
  Tusen miljoner TACK för ditt jätte trevliga inlägg! 🙂 Blev jätte glad nu! Och tack för vintipset, ska bjuda min sambo på det en dag för själv dricker jag tyvärr inte rött vin, så det blir alltid “vita veckor” för mig 😉 Hoppas att du har en härlig helg och att vi ses här på bloggen snart igen! Kram! 🙂
  Josefine-
  Thanx darling! Puss 🙂
  Grombaben-
  Tack så mycket! 🙂 Jag hoppas du och din käre fick en underbar fredag?! Räkor & mousserande är ju en perfekt kombination! 🙂
  Sofia S-
  Ååå så KUL! du beställde alltså material från dom?! Ja, då har du nog lite att göra i helgen 😉 speciellt om du valde något av de avancerade korten med pulver som ska smältas? Du måste lova att du mejlar mig bild då de är klara så att jag får se!! blir ju super nyfiken! 🙂 LYCKA TILL!! 🙂
  Veronica-
  Min darling!! Hoppas att barnkalaset var hur kul som helst och att dopet blir fint.! Jag tänker sååååå mycket på dig vännen och jag saknar dig och önskar så himla mycket att vi bodde närmare varandra så att vi kunde ses spontant och OFTA.! Vi måste ringas en dag. Sköt om dig så jätte mycket och hälsa. Puss & kram! 🙂

 8. Sofia S says:

  Ja det stämmer! Pulver som ska smältas, herregud, pilljobb kan man säga! Haha, får testa och se på ett, blir det för jobbigt nöjer jag mig att stämpla, köpte två stämplar; en prinsesskrona och en fyrkant typ som det stod barndop runt om på.. Åsså rosa kort såklart! Och en starkare rosa penna att skriva med.. Kommer nog bli bra! Lite charmigare med egengjorda kort, så mycket roligare att få! Trevlig fortsättning på denna söndag!! 😉 Stor kram!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *