Mamma Mia så bra den är!

Allmänt


Bästa feelgood filmen som finns.

Phuket kl. 00.15, natt mot torsdag.

Herregud så B R A filmen Mamma Mia är ! Den är så mycket feelgood att jag blir helt lycklig och ikväll har jag och Johanna sett den för 474:e gången typ. Om hjärtat fick välja skulle vi se den varje dag 😉  Om du – mot alla odds – inte har sett filmen så är det ett must! Musiken gör mig glad och det är så häftigt att Johanna lärt sig nästan alla sånger och sjunger med. Björn & Benny är verkligen helt galet duktiga på att skapa succé och ABBA är bara bäst.  Eller vad säger du ?
 

Kategori: Allmänt | 12 Comments

12 responses to “Mamma Mia så bra den är!”

 1. Johanna says:

  Sitter du nere i Thailand poch kollar Mamam Mia. Haha….

  En allvarlig fråga; hur blir det för er om det nu blir inbördeskrig i Thailand, du skrev aldrig ngt mer om det. Som det inte rörde er i ryggen. Personligen skulle jag tycka det var ganska obehagligt… Hoppas dock det lugnar ner sig därnere.
  Ha en fin dag imån, ni ligger ju 6 timmar före oss va, mitt i natten nu då. 😉 Fast du är nog vaken…

 2. Linda says:

  Den filmen är verkligen JÄTTEBRA!!=)

 3. Helena says:

  Älskar filmen lika mycket som jag älskar din blogg. Båda gör en glad varje gång 🙂

 4. Både jag och Alicia älskar filmen! Håller med, det är MASSOR av feelgood i den, underbar! KRAM

 5. Häxan says:

  Min son som nu är 8 år är helt såld på filmen. När den kom såg vi den varje dag efter lekis och det roliga var att vi hade bara engelskt tal på den. Jag frågade honom en dag om han förstod vad dom sa….Ja allt svara han 🙂 som inte kan många ord på engelska…haha… Nu är dvdn sönderspelad och vi pratade i eftermiddags om att vi måste köpa en ny. Jag ÄLSKAR den filmen. Den är bra för själen!

 6. Anonymous says:

  Ja, det är verkligen en feelgoodfilm som man bara inte kan låta bli att älska.

 7. ja, den är underbar och E gillar den skarpt! Hon tittade på den flera gånger samma dag hon fick den.
  Ni ser ut att det riktigt mysigt och jag längtar tillbaka när jag ser era bilder. Vi hamnade dock mitt i askmolnet när vi skulle hem och fick vår hemresa framflyttad en vecka, det var kaos! 🙂
  Njut dagarna och ha det riktigt gott!
  Kram M

 8. Emmie says:

  Jag är också ett stort fan! Abba är dessutom en riktig klassiker och tål att spelas om och om igen, år efter år. ♥

  Njut livet och tiden nu i Thailand!

 9. sara ♥ says:

  den filmen ar UNDERBAR!!!!!! precis som du sager en riktigt bra feel good film!

 10. Kim says:

  den filmen är så mysig och det är helt omöjligt att inte bli glad efter att man ha sett den…om man inte är valfri kille i min umgängeskrets! haha

 11. Christine says:

  Älskar filmen! Har sett den flera ggr! 😀

 12. Frida says:

  Underbar musik!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *