Mamma på vift…!


I kväll hade jag på mig klänning från Juicy Couture, jeans från Miss Sixty (mina favvisar som ni vet), skor köpta i Bangkok (mitt märke!), halsband köpt i Bangkok (mitt märke!), bälte köpt i Cannes och väska från Stella Nova.  (Jag blev så glad över att flera kom fram och berömde min klänning ikväll 🙂 )

Så här såg jag ut för en liten stund sen då jag tog en prommis hem från min fabulous kväll på Odeon. Det var SÅ kul att vara ute en sväng och jag ska visa fler bilder och berätta mer om kvällen imorgon då jag är lite piggare 🙂


Fotade mig själv då jag skyndade hemmåt… tyckte den blev lite coolt suddig…

När jag kom hem strax före kl. 24 så hittade jag en sovande dad och dotter i vår säng på sovrummet, SÅ sött. ! 🙂


Jag hittade precis den här bilden på Miss.Beckham med sina söner Cruz & Romeo på Heathrow flygplats och jag måste ju säga att tjejen är otroligt välklädd i alla lägen ! Se bara här, hur dressy som helst ! Själv reser jag oftast i juicy och Ugg… lite skillnad 😉

Imorgon startar jag dagen med tävlingen som jag inte fick tid att lägga ut i kväll !

God natt & sov gott alla underbara ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Mamma på vift…!”

 1. Merethe :o) Bergnord says:

  Hei Anna Stina,

  Jeg oppdaget bloggen din for en liten uke siden og ble såååå glad for å se deg igjen (jeg har vært en trofast kunde helt siden åpningen din av Gizmo – og var kjempelei meg når den ble lagt ned) og nå har jeg blitt OVERLYKKELIG over å se at du har tenkt å åpne butikk igjen!!!! :o) Hvem, hva hvor…???!!!??? ;o) HVOR har du tenkt å starte opp igjen og NÅR skjer dette??? Du har MASSE flotte ting som du viser i bloggen din som jeg GJERNE skulle "slått kloa i"!!! ;o))

  Digger bloggen din og synes det er kjempegøy å følge med deg – du inspirerer masse med din positivitet og fantastiske attitude – keep up the good work!!! :o) Håper å se deg i ditt rette element igjen snart – i ny butikk!!!!!! =o)

  STOR god og varm klem fra Merethe :o)

 2. Anna says:

  Hej!

  Kan du inte skriva ut vart du köpt den fina sängen till din dotter, eller vilket märke det är på den.

  Ha det!

  Anna

 3. Hej! Vad brun VB är i bilden, hon brukar ju inte alls vara så brun. Så fräscht!

 4. KarolinaN says:

  Fy vad jobbigt det måste vara att alltid piffa till sig så där och inför en flygresa dessutom…. Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *