Mammalyx!


Här i Phuket kommer alltid "Red" ut sent, typ månaden efter, så detta är maj nr. (Det är märkligt att det är så just med Red, för alla andra blader kommer som vanligt i slutet på månaden före… ) Och vilket BRA ex detta var!! Löp och köp om det finns kvar i butikerna där hemma!  Och håll utkik efter Jane Greens nya bok, den hade precis kommit här.

Phuket kl.02.45, natt mot fredag.

Jag har en favorit bokhandel i Kata som heter "Bookazine" och där droppar jag alltid in då jag har "vägarna förbi", som idag tex !

Och gissa om jag blev HAPPY ! då jag hittade både en ny "Red" (favvo bladet!) OCH en splitter ny bok av min favorit författare Jane Green ! 🙂 🙂  

Jag började köpa Jane’s böcker för jätte många år sedan i London så när det ÄNTLIGEN kommer ny läsning från henne så är det "lilla julafton" för mig 🙂 (det är ju först på senare år som hennes böcker blivit uppmärksammade hemma och dessutom översatta till Svenska & norska). Jag läser i princip bara böcker på engelska för jag tycker att det är ett så perfefekt sätt att hålla språket "igång" på.


Mammalyx på beachen idag.  En solstol, havet, Red och en lekande prinsessa vid min sida.. 🙂

När jag ligger så här och myser på beachen så får jag lust att flytta fram vår hemresa ännu längre…….. 😉

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Mammalyx!”

  1. Jane Greens böcker är så bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *