Man lär sig något nytt varje dag!

Allmänt


SMART lösning !  Gillar sånt !!!!

Igår var vi till H&M för att returnera de söta Hello Kitty jeansen eftersom de är för stora till Johanna och då hände följande:

Jag:  Jag måste tyvärr returnera dessa söta byxor för de är för stora till min dotter och detta är minsta storleken i denna modell.
H&M: Menar du att de är för långa i benen? eller var är dom för stora ?
Jag: Dom är för stora i livet, de ramlar av henne, men längden är perfekt !
H&M: Men alltså menar du att de är för stora i livet trots att du justerat det?
Jag : ??????????????
H&M: Alltså du kan ju justera midjan hur mycket som helst på alla våra barnjeans ! också visar hon exakt hur detta går till. Då sitter det alltså små knappar på varje sida på insidan i jeansen och man kan dra ihop midjan till det minimala ! 🙂

Är det bara jag som inte fått med mig denna extrems smarta lilla detalj ? Antagligen … ! 😉

Kategori: Allmänt | 29 Comments

29 responses to “Man lär sig något nytt varje dag!”

 1. helena says:

  jag visste heller inte det 😉

  Vilken söt blogg du har förresten 🙂 o din lille bebis är såå gullig! =)

 2. Bella says:

  Jeg tror nok det er bare du som ikke har fått med deg dette ja:-) Det er ganske vanlig på de fleste barnebukser. Man lærer noe nytt hver dag 🙂

 3. Madelene says:

  Jag visste faktiskt det 😉

  Superlösning tycker jag!! Dom kan ha byxorna betydligt längre då dom oftast é för långa men ändå kan justeras i midjan!

  Trevlig helg!

 4. Jenniepennie says:

  De flesta barnjeans brukar ha den funktionen, det som jag kan tycka är negativt med den är att min lilla tjej tycker det blir obekvämt när det blir för rynkat i midjan, hon är väldigt smal, så oftast får vi stoppa in tröjan så det inte känns.

 5. Åsa says:

  Smart!

  Verkligen supersöta förresten! =)

  Jag skulle också vilja vara liten igen..

  Ha en bra dag!

 6. Karin says:

  Oväntat smart för att vara hm faktiskt! Surfade in på deras hemsida och hittade den perfekta mössan till Johanna i höst:

  Reply

 • Ulrica says:

  De flesta barnbyxorna har det nuförtiden. När jag fick min äldsta dotter (åtta år nu) var det nästan bara PoP som hade det.

  Verkligen suveränt!

  Bra va'? Nu kan du ju behålla de söta byxorna.

  P.s tips: Om inte resåren är fästad när du köper byxorna passa på att fästa med bara några stygn, för rätt vad det är så åker resåren in i kanalen och roligare kan man ju ha än att försöka fånga upp det 😉

 • Karin igen says:

  Länken funkade inte alls… Gå in på hm:s sida, klicka på accessoarer på baby-delen (men den finns upp till strl 86 så den passar kanske ändå?) Sen är mössan på sista sidan. Toksöt! Tänkte på er direkt jag såg den 🙂

 • natta says:

  hehe ja det är inte alltid man ser allting på barnkläder tro mej jag vet 😉

  gillar dina bloggs & din blogg sida är enormt fin =)

  kika gärna in hos mej me om du vill =) ha det bäst =)

 • Ann says:

  Ha ha- det har funnits länge;)

  POP hade det fr början och det gör att man kan upp upp i storlek på kläder utan att tappa byxorna.

  Förra vintern såg jag ngthelt annat som var smart o som jag saknat: namnruta (sån som finns till jackor)inuti barnstrumpor. nu kan man skriva namn och alla vet vems strumpor det är. våra dagisfröknar var väldigt tacksamma.

  mysig fredag på er!

 • Josefine,Blekinge says:

  Det hittade jag av en slump i min sons byxor, jättebra!

 • Höhö. Själv köper jag enbart jeans till barnen med en justeringsdetalj eller mudd upptill… ;D

 • AnnaStina says:

  TACK för alla kommentarer som bekräftar att jag nog är den enda som inte visst om denna finess på H&M´s barnjeans ! 🙂 Ni är underbara !

  Jag har använt mig av denna smarta detalj på tights från Polarn & Pyret som Johanna har men jag förväntade mig INTE att hitta det på ett par H&M byxor ! Så jag blev super imponerad och överraskad ! 😉

  You make me HAPPY !!!

  Kram på er och trevlig helg ! 🙂

 • jennifer says:

  va häftigt!

  haha riktigt coolt 🙂

  Vill du bli veckans bloggare?

  Kolla in och släng en kommentar så jag vet!

  kram<3

 • karin says:

  visst e de bra,mina killar hae såna på nästan alla deras byxor,kram o HAPPY FREDAG,nu blir det tacos o ett glas rött.

 • Malin says:

  Min lilla tjej har det varit helt hopplöst att få byxorna att passa till, antingen är de för långa eller för korta men passar i midjan osv.. har precis likadana jeans och funderade på att ge bort dem då de ej passar, men då måste vi ju prova om man kan justera midjan!! Jag hade ingen aning hahaha hon är ändå fyra år och vi har haft det här problemet hela tiden! mycket ska man lära sig i livet=) Ha en bra dag!

 • Anna says:

  Skoj 🙂 Det har funnits länge och finns väl på de flesta barnbyxor. Mycket smart. Trevlig helg!

 • melissa says:

  det är ju smart ;p

 • Josefine says:

  hihi jag skrattar på mig söta, men jag har ju en kille = inte så mkt leggings =) Puss!

 • jennifer says:

  Gud va bra det viste inte jag heller, de borde man nog lära sig nu för snart kommer lillen och då blir det säkert jeans därifrå… tack =)

 • Pethra says:

  Tog ett tag innan vi också upptäckte den smarta finessen. 🙂

 • Malin says:

  Alla exits jeans har denna funktionen. Väldigt praktiskt för oss med slimmade barn 🙂

 • sara says:

  smart där! ;D

 • Sandra says:

  Nästan alla barn byxor har den funktionen, har funnits så länge jag har haft barn. Största är nu 6 år. Men om man drar in de för mycket pga att hon har för smal midja blir det obekvämt av allt rynk.

  Trevlig helg!

 • Jessica says:

  Haha, lite roligt! Eftersom Johanna är 2 år och det troligtvis funnits på fler av hennes kläder 🙂

  Så smart detalj men det tog mig 2 mån innan jag hade fattat att det fanns sånt på många av sessans kläder!

  kram

 • Alexandra says:

  Ha ha…ja det är det nog 🙂 Men bättre sent än aldrig 🙂 Ha en fin dag.

 • Sandy says:

  Haha, så är det på våra fula byxor som vi har inom vården! tur det för alla kläder är gjorda för xxl känns det som. Mina höftben får hålla byxorna på plats:)

 • Frida says:

  Hihi! Min son är drygt två år och jag upptäckte även jag den lilla detaljen på ett par Pop jeans.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *