MÅNDAG = FRESH START!

14488166_1375919995786504_3910756894842552320_n

Gooodmorgon finaste bloggvänner! 

Min nya vecka kickade igång med nackspärr. Shit alltså. Jag kan i.n.t.e. vrida huvudet… så kan bara hoppas att detta är något snabbt övergående. Kanske någon av er har tips på hur jag får bort det? Är det att försöka vrida på huvudet så mycket som möjligt som gäller? eller vila? värme runt nacken? Hit me!

Och måndagar… det är något speciellt med måndagar. De känns alltid som en fräsch ny start och jag älskar det!  Och min dag kommer att starta med att jag packar upp min resväska för nu har jag snubblat över den sedan jag kom hem från Stockholm. Hopplöst. Ha, ha.  Men jag kommer inte att ställa undan kofferten för högst upp på dagens to-do-list står: boka resa! så, förhoppningsvis så dröjer det inte många dagar till jag har ny take off…! 🙂

17635433_10154332008460796_5678930885175420134_o

Jag är verkligen inget packningsproffs som reser lätt med ett litet handbagage då jag ska vara borta 1 natt. Oh no. Allt ska med så jag går all in med min största koffert! Ha, ha.  Och den här gången fick bl.a. detta följa med: bluse från Diane von Furstenberg (shoppad i New York), väska Tory Burch, skor Rihanna för Puma (shoppade i Köpenhamn), silkes scarves Gucci,  sötaste tofflorna från Kapp Ahl, bag-tag shoppad i N.Y, mina favorit hörlurar och skönaste jeansen från Replay (det är verkligen skillnad på jeans och jeans… Replay´s modell Luz är min favorit och dessa är shoppade hos Tatler i Oslo). Och bältet – ett snyggt bälte är en bra investering! Mitt är shoppat på flygplatsen i Oslo. 

17504441_10154333075035796_5494180295590385015_o

Och så här såg jag ut i Stockholm i torsdags! min fina spets-/blonde- topp kommer från Lindex (ett tips! finns i butik nu), fluffig päls från Zara, skönaste favorit jeansen från Replay, skor Billi Bi och väska Tory Burch. 

17758556_10154333093285796_3297214960210957327_o

Några av er såg kanske den här annonsen i Dagens Industri i fredags? Det är JIG som precis signat ett kontor i Stockholm för Kygo Life och detta mina vänner kallar jag ett FAB välkomnande!  (det är alltså inte JIG som köpt annonsen, utan Convendum).

17635476_10154333163320796_2805704733541498752_o

Och på tal om dagstidningar…. Den här fina artikeln om min mamma hittar du i dagens Norrbottens Kuriren! (en av lokaltidningarna här uppe i norr). Hon åker runt tillsammans med sin vän Ulla och underhåller, framförallt på äldreboenden. De kallar sig Ulla-Stinas duo!  och de sprider glädje med sång & musik. Fantastiskt kul! och väldigt uppskattat i en miljö där dagarna ofta är sig ganska lik för de boende…  Du hittar hela saken HÄR.

Nu ska jag försöka komma mig i duschen men först ska jag slå på den HÄR sköna mixen som jag nästan alltid kör som bakgrundsmusik här hemma.

Önskar dig en fantastisk start på veckan! 🙂

Kramar & Kärlek!

P.S mina tankar går idag till alla som drabbats av den förfärliga bussolyckan… 

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “MÅNDAG = FRESH START!”

 1. Pia says:

  Men jadå nackspärr. Värmekudde svag stretch och besök hos en naprapat då blir du snabbt bra !

  Håller verkligen med dig angående jeans skulle vara sparsam en gång och köpte budgetjeans i snygg modell hos en stor kedja, 399:- men de kändes som man hade juteväv på benen och stretchen höll inte, ja i bland är man dumsnål.

  ha en bra vecka trots alla snö….och hux flux så är den borta !

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för nack-tips Pia! 🙂 Och ja, alltså det är verkligen skillnad på jeans och jeans… Jag har själv gått runt i budget jeans en stund (fick panik köpa då jag gick upp i vikt och inte kom i mina…) men så hittade jag plötsligt dessa favoriter och de är ju som en dröm att ha på sig. Jag hade nästan glömt hur skönt jeans ska sitta då de sitter bra! Ha, ha. 😉 Och du alltså, juteväv ?! tack för morgonens skratt!

   Önskar dig också en riktigt, riktigt bra vecka! och ja, förhoppningsvis så trollar vädergudarna snart bort snön… Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Usch för nackspärr, haft flera gånger och det har tack och lov försvunnit på ett par dagar.
  Jag har sagt det förut och jag säger det igen: pälsen från Zara är underbar!!!
  Ha en fin dag och hoppas att nacken snart är bra igen 🙂

  • gizmolina says:

   Åh det låter hoppfullt med ett par dagar. Tack för att du delar dina egna erfarenheter Lena och 1000 tack för omtanken! 🙂 Och ja, alltså den där pälsen… älskar den! och den är perfekt då man ska springa in / ut ur butiker eftersom den är tunn och “lätt” att ha på sig. De kommer helt säkert att få in något likt hos Zara till hösten / vintern så du får hålla utkik då!

   Njut din måndag och fyll den med sånt som gör dig glad! Kram! 🙂

 3. Emma says:

  Tips mot nackspärren. Värme som nämns ovan och även värktabletter som gör att du slappnar av och blodet kan strömma till!
  Härligt med ny vecka och dessutom ny månad. Gillar alla chanser jag kan få till nystart 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 t.a.c.k. för bra nack-tips Emma! 🙂 värktabletter glömmer jag nästan alltid bort… tar de så otroligt sällan… men klart jag ska ta det idag! Och ja – underbart med första måndagen i en ny månad. Och april! Vi går mot vår! Hurra!

   Önskar dig en magisk dag fylld av lyckliga stunder! Kram! 🙂

 4. elin says:

  Varme og Ibuprofen (vet ikke hva desalgsnavnet er i Sverige). God bedring!
  Skoene fra Billi Bi er kjempefine!

  Ha en fin uke 🙂

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner tack för dina tips och för omtanken Elin! 🙂 Sätter stor pris på de! Och så gøy att du liker skorna. De är dessutom super sköna att ha på sig.

   Önskar dig också en super fin uke! Klem! 🙂

 5. elin says:

  *salgsnavnet skulle det stå 😉

 6. Josefine says:

  Älskar dina rosa Rihanna-sneakers!! 🙂

  Som övriga redan tipsat: värme och lagom rörelse/ motion brukar hjälpa mot nackspärr. Jag går till kiropraktorn varannan månad för att hålla min nacke/rygg någorlunda fungerande.

  Kram!

  • gizmolina says:

   Åh tack! de är verkligen riktigt, riktigt f.i.n.a.! 🙂 Och tusen miljoner tack för tips och omtanke ang. min nacke. Jag har aldrig varit till en kiropraktor så kanske detta blir min första… ?! Ska ge det ett par dagar först…

   Önskar dig en riktigt fin dag vidare! Kram! 🙂

 7. desssan says:

  Å vad roligt att din mamma åker runt och roar våra äldre. Jag är själv undersköterska i äldrevården så jag vet hur uppskattat det är.

 8. Charlotte (Studentmamman) says:

  Åh- blir helt varm i kroppen när jag läste artikeln om din mamma och hennes väninna! Så himla fint gjort och vilken glädje, har länge själv funderat på att jag vill göra ngt för ett handikappboende som är placerat ganska nära där vi bor….de flesta har olika mentala funktionsvariationer så jag vet inte hur man kan/får besöka dom men jag tänker att man kanske iaf kan få gå dit och bjuda på glass eller liknande när solen kommer 🙂

  Kram och hoppas nacken kryar på sig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *