MÅNDAGS PEPP.

it-doesnt-matter-what-others-are-doing-it-matters-what-you-are-doing-staying-focused-700x517

Dagens tänkvärda.

Happy new week sweeties! 

Ny vecka, nya möjligheter och dagens viktigaste reminder är att du inte lägger din energi på vad andra gör, utan på vad du ska göra. För vi lever i en värld där vi matas med så många perfekta bilder av andra liv på instagram, facebook, bloggar att det är lätt att fastna i hur andra lever och lägga energi på att fundera på det men –  flytta istället fokus mot dig själv. Mot vad du kan göra för att nå d.i.n.a. mål och förverkliga dina drömmar. (men förstå mig rätt, alla dessa fina bilder kan självklart inspirera & motivera också!)  Jag fick se en för mig ny motivations film på Youtube häromdagen med självaste Arnold Schwarzenegger,  och neeej, han är inte speciellt Gizmolina, men videon är så mycket pepp så du m.å.s.t.e. se den!  Du hittar den HÄR.

 Och nu går vi ju in i sista veckan i januari och jag måste säga att det känns otroligt skönt att vi ska lämna denna mörka, kalla månad bakom oss. Och vet du vad jag gjorde igår? Jag dansade ut granen!  Bättre sent än aldrig. Ha, ha.  Men stjärnorna hänger kvar i fönstren. Är det OK? eller måste jag ta ner dem idag? (på tal om vad andra gör).  What you think? 🙂

10410281_10152831663620796_591394439569471665_n

Den här bilden har ni sett förr, det är det visionboard jag gjorde som avslutning på coachutbildningen i våras.  Dagens tips till dig blir att du också gör ett! för när vi visualiserar våra drömmar, planer & visioner så blir de så mycket tydligare och mer verkliga.  Själv ska jag ta och rama in mitt board idag och sen ska det hänga på väggen i mitt hemmakontor.

Nu ska jag ta och duka fram lite frukost här och sen ska jag verkligen ta tillvara den här dagen. Och du – om du har någon person / film etc som du vänder dig till när du behöver pepp så får du gärna dela dina tips med oss andra här på bloggen!  Själv vänder jag mig ofta till videoklipp av Robin Sharma (på Youtube) eller till hans böcker när jag behöver en spark i baken.  Han är grymt inspirerande!

Nu kööör vi måndag girls!!!  och jag skickar massor med pepp & positiv energi till dig! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “MÅNDAGS PEPP.”

 1. Anna says:

  Så klokt råd du ger idag! Bästa som jag har läst på länge

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 miljoner T.A.C.K. för härlig feedback Anna! Nu peppade du mig massor !!! och jag sitter här med ett stort smil ! 🙂

   Önskar dig den bästa dagen! Kram!

  • Anna says:

   Skrev en lång kommentar, men ser att bara första raden kom med. Ville bara tacka för all den positiva feelgood energi som du sprider omkring dig! Betyder så mycket, inte bara för mig, utan för så många

   • gizmolina says:

    Åh nu blev jag så rörd att jag gråter….. Om du bara visste hur mycket din härlig feedback och dina fina ord betyder för mig. Tusen 1000 miljoner TACK – igen ! Det var den finaste kommentar jag kunde få!

    Stor kram!

 2. Fanny says:

  Då måste jag passa på att länka till http://olofrohlander.se/veckans-peptalk/
  Jag har sedan länge haft hans pepp-app som finns att hitta på appstore!! Tips, för åh så härligt att lyssna på dessa kloka ord. Genom den appen hittade jag till hans hemsida (länken ovan) där man kunde fylla i sin mejladress för att få en veckans pepptalk. Så varje måndag får man mejl med veckans peptalk och det förgyller verkligen måndagmorgonen

  • gizmolina says:

   Åh tusen tack för tipset Fanny! 🙂 Honom har jag nyligen börjat att följa på instagram ! men då ska jag absolut ta en titt på hans hemsida / veckans-peptalk och app´ar… alltså jag har aldrig lyssnat på någon app…?! Âr nog den enda som inte ens vet hur man gör? Ha, ha. Lastar man ner en app? Jag får ta och kolla upp det !

   Önskar dig den bästa dagen! Kram!

 3. Frida says:

  Du måste tyvärr ta ner stjärnorna 🙂 du får hitta något annat mysigt att ha i fönstret.

  • gizmolina says:

   Är det så? Var rädd för det… ! Ja, ja, då får jag en bra ursäkt till att köpa nya lampor till fönstren då. Inget ont som inte har något gott med sig… ! 😉

   Happy new week Frida! Kram!

 4. Linda says:

  Hi, Have you ever thought about blogging in English?
  I’m writing you from Italy and it would be great to better understand your posts. I’m really interested in your “Nordic” life 🙂
  Thx!
  Ciao
  Linda

 5. Mary says:

  Jag går på tänket att man inte måste följa några normer förutom sina egna! Det finns alldeles för många måsten därute som gör oss olyckliga. Om stjärnorna gör dig lycklig så stannar de! Som ditt ledord lyder: It makes me happy 😉 Stor kram till den bästa bloggtjejen <3

 6. Nilla says:

  Ååå vilket bra inlägg, jag har sagt det förr och säger det gärna igen, du och din blogg är fantastisk. Men vet du, om jag ska vara ärlig så är det många gånger jag har känt mig lite avis på dig och ditt liv 😉 Du har liksom allt, (klart jag fattar att du inte känner så) men jag vill också leva mitt liv sådär härligt gizmolinit 🙂 Du är alltid så snygg, fina kläder, ett hem som jag skulle ge vad som helst för, lägenhet i mitt paradis Thailand och du behöver inte åka till jobbet varje morgon kl 7 Men jag är ändå supernöjd med mitt liv, fast lite avis får man väl vara ibland 😉 Tack för att du varje dag ger oss så mycket energi med härliga inlägg, jag börjar alltid min dag med ett besök hos dig, och avslutar alltid med ett till innan jag somnar, om utifall du skrivit något mer. Kramar i massor, och hoppas inte du tar illa vid dig att jag skrev om att du har “allt”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *