MÅNDAGSPEPP DELUXE!

Dagens reminder.

Morning girls!

Solen strålar, jag har lämnat en glad Johanna på skolan i shorts (sommarfeelings!) , varit inom butiken och köpt med mig Skyr (till er som inte vet vad det är: det är en fettfri “yoghurt” med fräsch müsli blandning i locket som man blandar i) + bananer , hällt upp en tillbringare med kallt vatten (slarvar fortfarande så måste skärpa mig!) och nu har jag precis sett på ytterligare en inspirerande video av Robin Sharma för att skruva om hjärnan från weekend till jobb.  Och eftersom videon gav mig massor av pepp så har jag lust att dela den med er .  Den heter “How to create a world class day!” och är bara 7 minuter så ta dig den tiden för jag lovar att det är värt det om du vill bli både peppad & inspirerad!

P.S  stör dig inte för mycket på den usla vinklingen av kameran, fokusera i stället på allt han säger!

Jag har jobbiga och tråkiga jobbsaker framför mig idag så att se den där videon var precis vad jag behövde! (Speciellt då jag inte har något morgonmöte med kollegor utan sitter själv på mitt hemmakontor. Då gäller det att hitta sina egna kanaler till pepp & inspo.)  Och, i min kalender står det dessutom: stå upp tidigare! idag och vad passade då bättre än att få en spark i baken i precis den riktningen!  Nu tror jag inte att kl.05 är min starttid direkt, men tänk så fantastiskt om jag kom mig upp tex 06.30!  Det får bli mitt mål!  (wish me luck!).

Efter att ha sett videon så är jag SÅ klar för att ta tag i dagen så girls, nu kör vi!

Ny vecka – nya möjligheter!!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “MÅNDAGSPEPP DELUXE!”

  1. Bella says:

    Så inspirerende! Jobber du fortsatt som stylist?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *