MÅNDAGS PEPP!

Allmänt

Dagens tänkvärda.

Godmorgon nya vecka & fina bloggläsare!

Jag såg precis en kort men underbar intervju med Petter Stordalen på Nyhetsmorgon (svenska TV4) och herregud vilken inspirasjon han är ! Jag antecknade nyckelord under hela deras samtal och tar med mig följande tänkvärda från honom in i den nya veckan:  de som är passionerade i det de gör kommer längre,  positivitet!!! det är helt OK att misslyckas, allt handlar om inställning, hur du tacklar (och använder) nedturerna, holdning & attitude är viktigast!,  framgång byggs på begestring, kultur och mod och kultur är så viktigt att han menar att “culture eat strategy for breakfast”. Och hör på det här då: Petter (och hans fru) springer 40 min v.a.r.j.e. morgon 365 dagar i året oavsett var i världen de befinner sig. Imponerande!

När jag lyssnar på sånna här duktiga framgångsrika människor peppas jag enormt!  och igår upptäckte jag en ny inspirerade förebild som förtjänar ett helt eget inlägg senare.  Tänk på det, att hitta förebilder i yrkeslivet som du kan peppas och inspireras av, som får dig att sträva efter att komma dit där de är för de visar att det är möjligt.  Om passionen och modet finns där så är det mesta möjligt ! 🙂

Hjärtat i sin fina tunika med stjärnor på och sötaste sockarna från Polarn O. Pyret, tights How to Kiss a Frog och skor Pom D´api.

Och ja, jag är SÅ nöjd med den nya köpmansdisken. Den är den bästa förvaringen!

När jag klär Johanna för en dag på skolan så tänker jag alltid på att kläderna ska vara sköna och lätta att leka i (ingen klättrar så mycket som J) och just därför blir valet ofta Polarn O. Pyret, deras kläder uppfyller båda mina önskningar. Andra favoriter är How to Kiss a Frog (missa inte tävlingen! där du kan vinna kläder från dom), Livly, Benetton och H&M.

Med detta kickar jag igång min vecka och jag får erkänna att det känns sjukt skönt att JIG lämnar J idag för sånt är jag inte direkt bortskämd med… så : jag njuter här inne samtidigt som höstrusket pågår för fullt där ute.

Ska ta tag i dagen nu så jag önskar dig en vecka fylld av positiv energi!

Happy new week ! & P.E.P.P. !!! 🙂

PuSs & KrAm!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “MÅNDAGS PEPP!”

 1. Camilla says:

  Herlig med litt pepp på morgenkvisten:)Enkelte er bare supermennesker(som Stordalen)Er ikke så morgenpigg alltid. Håper din dag blir FAB. Klem

  • gizmolina says:

   Ja visst är det härligt?! 🙂 Petter är verkligen unik! och han påminner om att alla kan nå dit de vill om rätt inställning finns där. Önskar dig också en FAB måndag fylld av energi ! Klem !

 2. Johanna E says:

  Jag gillar exakt samma märken som du! Ska spana efter Livly när jag åker till hemtrakterna om ett par veckor. 🙂 Dock tycker jag PoP har snyggare kläder till lite större så vi kör på mest basic därifrån just nu +deras vinterkläder som är super!

  Ha en jättefin dag!

 3. Johanna says:

  Jag hörde Petter Stordalens sommarprat på p1 i somras. Blev precis lika pepp!! Kram J

 4. Mikaela says:

  TACK Anna-Stina för dina alltid lika inspirerande och peppande inlägg. Jag brukar alltid tävla hos dig så nu tänkte jag tipsa dig (som jag vet älskar kalas) att TÄVLA om ett presentkort hos mig på 300,- från PartyTajm. KRAMAR Mikaela med Liam och Filippa!

 5. Elisabeth H says:

  Så fin kjøpmansdisken er, skulle ønske jeg hadde plass til en …. : ) Hvor har du kjøpt det grønne som pryder benken? Gøy å få se noen små glimt fra deres nye hjem. Håper du har hatt en fin start på uka, god uke videre!
  Klem fra Elisabeth

 6. Jennifer says:

  Härligt med måndagspepp, och vet du att du är riktigt bra på att peppa och inspirera du också! Kram Jennifer

 7. Josefine says:

  Har du lyssnat på hans sommarprat? PUSS

 8. C says:

  Min man sa några tänkvärda ord till mig igår, när jag nojjade mig över att söka nytt jobb- “Ta chansen, om du misslyckas så är det enda som händer att livet är precis som det är nu”…

 9. Marie says:

  Helt enig, Stordalen är en stor inspiratör både för sina ansatta och för oss andra som får ta del av han i medierna! Som alltid är det lika trevligt att komma inom din butik, gick hem med en extra energyboost och nya favoriter i garderoben efter turen till dig i lördags. Emeli tackar för den fina ringen hon fick av dig:-)) Ha en superfin vecka!

 10. Den tunikan är verkligen fin! Älskar Pop framförallt för deras kvalitet, men mest för hur länge de kan ha vissa plagg! Min son ska ha samma vinterkläder för tredje året i rad och Alicia har samma nattlinne nu, 8 år, som när hon var 3… magiskt är ordet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *