THE EVERYDAY H.A.P.P.I.N.E.S.S.

Dagens tänkvärda.

Glad tisdag sweeties!

Brrrr vad k.a.l.l.t. det är idag! 1:a riktigt kyliga höstdagen här i mina hoods och 1:a morgonen som lilla J insisterat på att ha med sig vantar (!) till skolan. Något jag tyckte var lätt överdrivet, men sen, då jag kom ut i kylan så förstod jag hur hon tänkt… Hon är oftast klokare än mig den lilla fröken 😉

Och förlåt att jag bloggar så sent ut på dagen, min förmiddag var fylld av möten så jag fick helt enkelt inte tid men nu är jag här! Och på tal om dagens tänkvärda så tänker jag bjuda på lite bilder från igår för det är viktigt att stoppa upp i vardagen ibland och se lyckan och glädjen i en vanlig måndag. Och det var precis vad jag gjorde igår kväll, jag loggade av och fokuserade på livet här och nu….

Jag hämtade 2 söta girls på AKS igår och då vi kom hem så strålade solen in här i Casa Gizmolina. L.o.v.e.l.y.!

När det var så fint ljus här hemma p.g.a. solen så fick jag hjärtat att ta knipsa några bilder av mig tillsammans med några av alla de ballonger som kryddar hemmet efter min fest. Åhhhh som jag älskar ballonger! (och åhhh som J hatar att ta bilder ibland…och igår var ibland… ).

Jag fixade korvstroganoff + ris till middag och när vi satt och åt så var detta min utsikt… Inte ofta jag sitter på den sidan bordet men då J har kompisar här så händer det ibland… Jag gillar föresten buketterna jag fixade till lördagens fest. De känns så där höstligt fräscha med allt grönt och vitt!  (ett tips inför helgens blomstershopping!).

Runt kl.18.30 blev J´s söta kompis hämtad och då följde vi henne ut på gården. Vi gör nästan alltid det då J har haft besök eftersom det är lite komplicerat att komma in till oss (vi har låst grind runt hela huset + att man inte får parkera utanför i gatan p.g.a. att Erna bor nabo…). Johanna´s fina tröja + snygga jeans kommer från Lindex

När vi kom in igen så satte sig J direkt med sina läxor och varje måndag har J läxor som ska göras på  internet (har ditt barn det också?) men även skriv och läs läxor. Hon har mycket läxor alltså. Det måste jag säga. Kan inte minnas att jag hade hälften så mycket då jag gick i 3:e klass…  Och här ser du föresten penalen / pennfodralet som matchar hennes nya sekk.

Johanna är väldigt cool på det med att göra sina läxor och krånglar aldrig utan tycker mest att det är kul. Så kul att jag kom på henne med att göra fredagens läxa då hon satt där i soffan (hon sa att hon ville bli färdig med allt på en gång)  😉  Och ang. hennes hår… jag sätter upp den i hästsvans eller fixar flätor nästan varje morgon men hon har a.l.l.t.i.d släppt ut håret då jag hämtar henne…  (så ja, vi tappar mängder av snoddar nu för tiden).

Runt kl.21 är det god natt för hjärtat (vi startar med att ta på nattkläderna runt kl.20….) och kl. 22 på måndagarna är det Ungkarskvinnan för mig. Alltså jag älskar den serien. Ser du också?

Nej, nu är det bäst att jag jobbar på här för i eftermiddag har vi utvecklingssamtal med Johanna´s fröken och det här blir första gången som även Johanna ska vara med i samtalet och det är jag SÅ glad för! för jag har inte helt förstått varför hon inte varit med i ettan och tvåan…

Hoppas att du njuter en riktigt fin tisdag och att din kväll blir mysig!

Varma kramar!!! 🙂

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “THE EVERYDAY H.A.P.P.I.N.E.S.S.”

 1. Nina says:

  Vad spännande det ska bli att se bilder från din fest! Du har alltid så fina idéer så livet blir lite extra sparkling! Är själv sugen på tanken av en riktig tjejfest! Med goda samtal och mycket bubblor!
  Kram

  • Åh ha inte så höga förväntningar nu Nina för vet du… jag knipsade inte så många bilder i lördags… Glömde faktiskt t.o.m. bort det! för jag var så upptagen av att njuta kvällen där och då. Men några få pics har jag hittat i kameran så ska blogga de snart. Lovar!

   Önskar dig en riktigt fin kväll! Kram! 🙂

 2. Sophie says:

  Vackra du! Koftan(?) varär den ifrån? Alldeles ljuvlig! Många varma kramar!

  • gizmolina says:

   Tusen tack Sophie! 🙂 Är det min kimono du tänker på? Den kommer från danska Ganni.

   Njut den mysiga höstkvällen! Varm kram!

 3. Sophie says:

  Hjärtligt tack för svar! Dröm fint!

 4. Anna says:

  Hej

  Måste få fråga, vet du hur det i Phuket nu, är stränderna fortfarande stängda eller har restaurangerna och solstolarna fått komma tilbaka.
  Fin kimono på en snygg brud 🙂
  Kram Anna

  • gizmolina says:

   Stränderna är inte stängda! det har de aldrig varit. Men – det finns inga solstolar att hyra i Phuket och alla beach restauranger / barer / massage etc är tyvärr borta. Så om du är på väg ner så får ni köpa luftmadrasser att ligga på om ni vill beach hänga! 🙂 Och! uppe på Bantao Beach så finns det en beach club som har stolar vid stranden! Och Nikki beach + Re Ká Ta beach club är också tips! du ligger inte på beachen då men i direkt anslutning till den!

   Och tusen 1000 tack för för komplimangen! 🙂

   Happy onsdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *