M.Å.N.D.A.G.S.P.E.P.P.!

Allmänt

quotes-of-the-day-on-work-1-500x375

Godmorgon kära blogg vänner!

Idag var jag såååå trött när klockan ringde och jag kände ett behov för lite pepp så Oprah får kicka igång den här dagen med sina kloka ord. Sen är det bara att kavla upp ärmarna och köra! för det är ju precis som hon säger: vi kommer ingenstans om vi inte tar tag i saken…. så pepp, pepp, pepp!!!

Jag ska ta och göra mig klar för att sticka ut och fixa ett par ärenden nu så jag önskar dig en a.m.a.z.i.n.g. dag fylld av kreativitet!

You gooooo girls!  🙂

23-februari-2009-072_30208277

P.S jag har föresten garderobskåp till salu!   3 stammar, 100 cm breda,  till de högsta & djupaste PAX garderoberna (100*58*236 cm)  + ett sett med glas dörrar (de finaste, med kryss i glaset, du ser hur de ser ut på bilden, de heter Birkeland)  + 6 hyllplan  (100*58 cm) + 3 stänger att hänga kläder på.  Skåpen är demonterade och vi har endast haft de uppe i 7 månader så de är så gott som nya.   Jag har haft PAX garderober så länge jag kan minnas men har lämnat kvar de vi köpt i varje hem vi bott i och så här såg de ut på vårt sovrum i Industrigate där vi bodde för 4 år sen. Ny pris för 3 stammar + 2 Birkeland dörrar + 6 hyllplan + 3 garderobstänger: 4.170 nok.  Ditt pris: 1.500 nok !  Mejla mig om du är intresserad:  gizmolinas@hotmail.com  Først till mølla…!   S.Å.L.D.A.!

L.o.v.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “M.Å.N.D.A.G.S.P.E.P.P.!”

 1. Kristine says:

  LOVELY bedroom.

  Så fint soverom, og ikke minst ryddig.

  Fin uke til deg også 🙂

  Klem K

  • gizmolina says:

   Tusen tack Kristine! 🙂 Jag kan sakna den där lägenheten…. ! men jag skulle aldrig byta ut den mot läget vi har idag… Ska föresten fota vårt nya sovrum så fort jag är klar med detaljerna där inne.

   Önskar dig en underbar dag!!! Klem!

 2. loretta says:

  Vi kommer som det ser som nu gifta oss på Bangtao beach i jul. 🙂 Jag undrar vad du rekommenderar för fina restauranger runt Bangtao beach och Surin beach?

  • gizmolina says:

   Åh W.O.W.!!! så fantastiskt & så romantiskt med bröllop på beachen! Det låter helt underbart! 🙂 Jag har tyvärr inte super koll på restauranger uppe i det området eftersom vi alltid bor på Sunwing då vi är där och då äter vi där…

   Men – mina favoriter på Surin Beach är Catch Beach Club (men nu är det stället tyvärr väldigt förändrat sedan armén rensade beachen) också är brunchen på Twin Palms härlig. Men inte lika härlig som den på Nikki Beach som ligger ca 10 min med taxi från Bangtao…

   Ledsen över att jag inte kan hjälpa dig mer.

   Lycka till med förberedelserna och vem vet, vi kanske ses i Phuket i jul! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *