MÅNDAGSPEPP.

Allmänt

Dagens pepp! 

Godmorgon sweeties!

Ny vecka, nya möjligheter och jag tror minsann att jag såg årets 1:a snöflingor då jag tittade ut på morgonen?!  men det var bara några , och det kan ha varit grus i mina trötta morgonögon… ? Oavsett så känns det i alla fall att vintern är runt hörnet för nu är det mörkare ute då väckarklockan ringer och kallare så idag ska jag kicka igång ett par till element här hemma. De har varit avslagna sedan i våras.

Och vet ni vad jag gjorde igår? Jag hängde upp en vintrig krans på dörren!

Med en fågel på så känns den mest “vinter”, sen, när vi närmar oss jul, så kryddar jag den med mer juligt pynt.

Det var iskallt ute igår då vi var på loppmarknaden så jag tog på mig min underbara genser från H&M´s höst kollektion (som by the way är på coveret av senaste norska ELLE).

Jag somnade föresten nästan samtidigt som Johanna när jag la henne så ska kosa mig med att besvara alla era kommentarer nu på förmiddagen istället, efter min pw / joggetur. Men idag känns det plötsligt inte lika lätt att komma sig ut eftersom jag inte lämnade J på skolan (JIG körde)…. men ut ska jag !

Men först ett tips: starta måndagen med att göra en to-do-lista över vad du önskar att du ska få gjort den här veckan för då kan du titta tillbaka på den till helgen och vara stolt över allt du  fick gjort ! för tänk på att:

“The things that get scheduled are the things that get done!”  / Robin Sharma.

Nu kör vi girls !!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MÅNDAGSPEPP.”

  1. CamillaB says:

    Åh… Pälsen!!! Var har du köpt den??

    Kram Camilla

    • gizmolina says:

      Jag shoppade den förra året, på Nordby (!) av ALLA ställen… Nej men de har ju ett par riktigt bra butiker där 😉 Märket är Hollies Stockholm. Använde den nästan inte förra vintern men nu känns den klockren så den kommer att luftas flitigt ! 🙂 Håller tummarna för att du får tag i den! Happy tisdag! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *