Marni .

Allmänt

Klockan är 20.00 och nu skulle jag ha varit på pre-shopping av Marni hos H&M men istället sitter jag här hemma i soffan med Johanna…. Bara att gilla läget… 😉   Jag får kryssa fingrarna för att de plagg som står på min önskelista finns kvar i morgon då jag lämnat J på dagis (orkar inte vara där och köa före öppning).  Fast egentligen vet jag inte helt vad jag önskar mig?… förutom t-shirten på övre bilden och kanske den här klänningen:

..också kanske något i grönt…väskan? Jag älskar väskor…

Vad står på din önskelista inför morgondagens Marni shopping?

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Marni .”

 1. Hanna says:

  Ingenting faktiskt! Jag gillar inte alls detta samarbete. Heller. Har faktiskt aldrig riktigt förstått grejen med att köpa H&M kläder till femdubbla pris bara för att de står ett annat märke på…

  • gizmolina says:

   H&M´s designsamarbeten är enormt uppskattade hos kunderna och säljer fantastiskt bra ! 🙂 Och jag kan förstå att du inte hittade något du “må ha” i den här kolleksjonen. Jag har som sagt inte hittat något must have plagg jag heller… Kram ! 🙂

 2. Anita says:

  Ingenting. Fanns inget jag fastnade för direkt. Ha en trevlig torsdag! 🙂

 3. Titti says:

  Jag hittar som vanligt inte heller nått. Jag tycker de här sammarbetena blir lite “har köpt en dålig kopia i souken i ngn turistort i Egpten/ nattmarknad Thailand”
  Man betalar en massa pengar för nått som inte är “äkta på riktigt” eller ska man kalla det en “äkta kopia”? 😉
  Men jag kommer säkerligen att hitta en massa annat på HM idag. Absolut på barnavdelningen, den älskar jag för mina barn!

 4. Tina says:

  Hej!! Dags att komma till din butik snart för en ny vitamininjektion! Funderade på om inte du skulle låna min snart 15-åriga Julia som barnvakt när det kör ihop sig. Vi kan inte bo så långt ifrån varandra.. Hon är ju en härdad storasyster…kram på dig! (träffar vår gemensamma vän/bekant W från Luleå i helgen, hon hälsar!)

 5. Mia says:

  Jag lade vantarna på den knälånga kjolen med blå prickar. Vet precis hur jag ska matcha den med remsandaler och linne i sommar när vi som vanligt är nere på franska rivieran. Quel lycka! 🙂 Fann du något?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *