Matboxen är i box.

Allmänt


Imagebild från Rice.

Något av det lyxigaste som finns i morgonstressen är att 1 av 2 matboxar är färdig och imorgon händer det…för en box med rester från middagen står klar i kylskåpet 🙂

Jag har precis slö tittat på Grey´s men jag har såå svårt för sjukhusmiljön och alla operationer… Så: jag tittar hellre på era kommentarer och jag ser att ni är många som gillar bilderna från H&M Home´s julkollektion. Kul! Jag sitter på bilder från många fler julkollektioner så nu undrar jag vilken leverantör du är mest nyfiken på att se bilder från? Hit me!!

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Matboxen är i box.”

 1. Jag röstar för DAY och Lexington! Kraam kraam

 2. Hemma hos Katta-
  Tack för feedback! Jag tror att jag redan visat Lexington? men jag kan så klart göra det igen! 🙂 (måste kategorisera alla julinlägg så jag kan fräscha upp minnet 😉 Och självklart ska du få se DAY också ! Kram! 🙂

 3. Louise says:

  Jag tänkte också skriva Lexington. Jul kan jag inte minnas att du visat,höst ja, men jul? Annars skadar det väl inte med en repris, låt inspirationen flöda:)

 4. Johanna says:

  Jag är absolut nyfiken! Ser så fram till julen i år av någon orsak? Kanske butikernas utbud? 😉

 5. Linda says:

  Allting med JUL snälla Gizmolina! Det spelar ingen roll vilket märke! Bruka kanske? 😀

 6. Erika says:

  Zara Home! 🙂

 7. Glöm inte SIA, de brukar ha så mycket fint till jul. Annars är jag, liksom de flesta andra, intresserad av alla! Det finns ju så mycket snyggt 🙂

 8. Anna says:

  Ja SIA brukar väl ha fint till jul. Men Greys som är så bra 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *