MATTHEW WILLIAMSON FÖR LINDEX.

Allmänt

Fotografiska, Stockholm, torsdag runt kl. 19.00

I torsdags var jag på lanseringsfesten av Matthew Williamson för Lindex i Stockholm och v.i.l.k.e.n. kväll det blev!

Det startade med rosa matta (me like!) eftersom kollektionen bidrar till att samla in pengar till bröstcancerforskningen och sen fortsatte det med mingel och Mark Levengod på scen som bl.a. intervjuade kvällens huvudperson Matthew innan vi fick se en riktigt läcker bild-ljus-ljud-show av kollektionen strax innan Loreen klev upp på scen och körde värsta minikonserten.  Hon är bara SÅ cool och SÅ bra!!!  men det var ju såååå otur att min kusin Stefan inte kunde sitta bakom trummorna just den här kvällen….

Sen händer något helt speciellt, Matthew tackar ja till att bli med oss ut på middag! Oh yes, han och hans kollega blev med oss girls till restaurang Nosh and Chow och jag hade den stora äran att få ha honom sittande vid min sida heeela kvällen. Helt galet !  och en kväll jag sent kommer att glömma!

Vackra fina Kathrine strålade som vanligt och vi hade verkligen den b.ä.s.t.a. kvällen!  och hennes fluffiga underbara fuskpäls från Lindex åkte rakt in på min önskelista.… ! 

Norska gänget och jag.

Whooop, whooop!

En personlig favorit i kollektionen är den här snygga skinnjackan….

….och den rosa klänningen känner jag att det står Johanna på… 

Cool foto-bild-ljud-show av Matthew Williamson för Lindex kollektionen.

Vackra Kathrine med snygga Matthew i minglet.

Snacka om att jag hade första parkett när Loreen klev upp på scen. 

Klart jag passade på att knipsa en selfie med Matthew för det är ju inte varje dag sitter så nära honom i så många timmar. Vi snackar once in a lifetime här tror jag… Och vet ni – vi hoppade in i en taxi sen, efter middagen, han jag och ett par till, och åkte iväg ut i Stockholmsnatten… och! jag har hans mobilnr i min telefon för han smsade mig en sak.  How super duper cool isn´t that?  😉 

Kollektionen lanseras i utvalda Lindex butiker + online den 4 oktober och jag älskar att den innehåller så mycket blått & r.o.s.a.!

♥ Tusen 1000 T.A.C.K. This Is PR & Lindex för en f.a.b.u.l.o.u.s. kväll!!!  ♥

Nu pågår playdate här hemma (Johanna har haft en bästis på sleepover) och jag ska slänga ihop pannekaker.

Njuuuut din eftermiddag!!! 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “MATTHEW WILLIAMSON FÖR LINDEX.”

 1. Annika says:

  Wow vilken kväll du haft 🙂
  Och såå coolt att möta Mr Williamson himself. Kul att du delade med dig med vackra bilder & mingel.

  Ha en fin kväll!

  • gizmolina says:

   Ja det var verkligen en W.O.W. kväll med stort W ! 🙂 och att jag skulle sitta och äta middag vid sidan om William hade jag aldrig ens kunnat drömma om…. ! Han var bara SÅ trevlig. Önskar sig den bästa tisdagen! Kram!

 2. Titti says:

  Vilken TOPPEN-kväll…förstår du är nöjd med Sthlms-besöket!
  Jag flyger till Bangkok imorgon, yes, men missar då 4 oktober. Kollektionen kommer till Lindex i Umeå, ända butik norr om Gävle!
  Hoppas kunna knipa något online….har ordnat med bulvan som kan hämta paket….men törs nog inte köpa kläder, en väska har jag spanat in.
  Vita “päls”kappan så snyggg.
  Kram Titti som shoppat i Sthlm idag!

  • gizmolina says:

   Underbart med både Thailand och en bulvan som kan hämta ut shopping 😉 Och ja, den där vita pälskappan måste jag bara ha, hur snygg som helst ! Hur länge blir du i Thailand? Njut varje sekund!!! själv toklängtar jag ner till sol och värme men det dröjer nog tyvärr till nästa resa…. Kram !

 3. London mamma says:

  Damn what an evening! Inte avis alls hehe *wink wink*
  Kram!

 4. Charlotte says:

  Åhh- starstruck! Vilken kväll/natt! 🙂

  Din vackra vän Kathrine var väldigt lik Gunhild Stordalen 🙂

  • gizmolina says:

   Starstruck är ordet! 🙂 och ja, de är lite lika men bara lite…. Oavsett är de vackra båda två ! och – jag höll på att krocka med Gunhilds mann, Petter, då jag klev ur hissen på hotellet på fredagsmorgonen. Han imponerar med sin business ! Happy tisdag! Kram!

   • Charlotte says:

    Jag har jobbat som ekonomichef på ett Petter-hotell i Sverige och ja, de är supercoola både han och hans fru! Mkt trevliga och (faktiskt) riktigt jordnära när man väl pratar med dem utan all show runt omkring! 🙂

 5. Ann says:

  Hei. Denne fine hvite fuskepelsen til Kathrine, er den kommet ut i butikker?

  • gizmolina says:

   Nej inte riktigt ännu, men den är på ingång…. ! så jag ska själv hålla ögonen öppna och kan tipsa när den är ute ! 😉 Njut din tisdag! Klem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *