MAY YOUR 2014 SPARKLE & SHINE!

Allmänt

G.O.T.T. N.Y.T.T. Å.R. världens finaste bloggläsare!

Välkommen till Gizmolina´s denna 1:a januari 2014!  🙂  Jag är så enormt glad och tacksam över att ni är så många som följer mig både här och på instagram och jag ser fram emot att ett f.a.n.t.a.s.t.i.s.k.t. nytt bloggår tillsammans med er!

2013 var ett ovanligt tufft år för mig på många sätt så det känns underbart med ett nytt år och nya möjligheter. Jag hoppas att året ska bjuda på glädje, lycka, feelgood, en och annan sovmorgon, god hälsa, en glad dotter och att det som tynger mina skuldrer ska försvinna så att jag kan flyga friare…. Livet är en berg o dalbana och om jag skulle teckna en livskurva så är tyvärr 2013 ett år med djupast dal men det har självklart även bjudit på en hel del glädje! Och det mycket tack vare att jag är så positiv i sinnet och att jag har min blogg för det här jag tankar mycket av min feelgood. De dagens tänkvärda som jag bjuder på är lika mycket pepp till mig själv som till er och era kommentarer kryddar verkligen mina dagar. You rock!!!

Nu ser vi till att 2014 blir a fresh new start!!! och kom i håg:  If you can dream it, you can be it! 🙂

Jag hade köpt hem massor med god mat + piff till dukningen igår men vad hände? Jo, Jet lag kom på besök så jag insåg att enda chansen att fira in det nya året med Johanna på var att köra thai tid så kl.18  skålade vi i Solrik & Moët + tände tomtebloss och 5 min senare sov hjärtat. Strax efter somnade JIG och sen var det bara jag och Gucci som var vakna hela kvällen så jag droppade matlagningen och hoppade i min Juicy dress istället och chillade…. och jag somnade en stund jag också men vaknade som tur var runt kl.23 !

Jag älskar tomtebloss och ballonger. Få ting skapar så härlig feststämning som dessa 2 detaljer.

Kl.23.58 väckte jag JIG och gick ut i kylan på terrassen för att skåla in det nya året.  Inte varje år jag gör det i myskläder alltså… 😉 och jag som hade en ny snygg Hunkydory klänning som hängde här och väntade… Får lufta den till helgen istället! 

Lilla J väckte mig kl.04.20 (!) på morgon och vi har varit uppe sedan då så nu känns det som att klockan är mer typ 17 än 12. Gud så snurrigt det blir då man står upp SÅ tidigt. Helt galet!  Så ska ta och lägga mig i sjeselongen nu med nya inspirerande blader och slappa lite…och om jag har tur så kanske jag får sova 1 time eller 2 också…  Får passa på när J är så inne i att bygga Lego Friends

Önskar dig ett m.a.g.i.s.k.t. 2014 strösslat av glitter!!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MAY YOUR 2014 SPARKLE & SHINE!”

 1. Linn says:

  Kjære vakre deg. jeg ønsker for deg et herlig nytt år 2014 hvor dine ønsker og drømmer blir oppfylt. At det som har vært tøft og utfordrende i 2013, tar ny og bedre form. Jeg håper du vet hvor mye varme og glede du sprer rundt deg – og at du får det tidoblet tilbake:) god klem fra linn

 2. Kristine says:

  Godt nytt år til deg. Håper det blir et godt år og at veien går rett oppover.

  Du er utrolig god på å spre positivitet, en egenskap ikke alle har.

  Håper jetlaget forsvinner så dere kommer inn i normal rytme. Vi har vært ute og godt tur, ingen snø og varmt mht årstiden.

  Ønsker deg alt godt!

  Kristine 🙂

 3. Cessan says:

  Önskar dig ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!
  Jag känner som du att 2013 inte riktigt varit det bästa heller… Men nu blickar vi framåt och ser fram emot ett 2014!! Ett helt nytt år fullt med nya oskrivna, positiva, spännande, underbara händelser ❤️ Massor av kramar Cessan ❤️❤️❤️

 4. Lena i Uppsala says:

  ★Gott nytt 2014 ★
  Välkomna hem till Oslo igen – vad skönt att resan gick bra…trots att ni blev väckta ;). Jag önskar dig och familjen ett sprudlande år fyllt med spännande äventyr, magiska stunder, lyckliga dagar, intressanta möten och annat fint i vardagen ♥.
  Här hemma har julen plockats bort och det är liksom lite dagen efter ;). Jag fortsätter att titta in här hos dig och ta del av det du bjuder på, samt får positiv påfyllning :).
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram,
  Lena

 5. Elisabeth H says:

  Godt nyttår fine du! Ønsker deg alt godt for 2014! Håper året blir alt vi ønsker og at det som tynger deg blir bedre. Ha en fin kveld, klem fra Elisabeth H

 6. Anne-Jorunn says:

  Godt nytt år til deg og dine J’S <3 !!
  Takk for at du inspirerer og gleder alle oss som følger bloggen din og jeg håper at 2014 gir deg masse energi og påfyll.

  Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *