MELLO & IKEA FYND…!

Allmänt

Happy lördag mina kära vänner! 

Såg du på Mello i kväll? Det här var på riktigt en av de sämre deltävlingar jag har sett…  Både i klädväg, humor nivå, artister och mellanakter… zzz…  Personligen så tycker jag att Björn Gustafsson var 100% på ALLA sätt i 1:a deltävlingen men det blir lite tjatigt om SVT vill att hans ska dra skämt om han och Carina B´s relation i samtliga deltävlingar… kan tycka att det blir att dra det lite väl långt…  Men snygg är han! så perfekt ögongodis ! Och av kvällens bidrag så tycker jag absolut att det var rätt bidrag som gick vidare till finalen. Men att Fröken Snusk (vilket namn!) gick vidare till andra chansen men inte Samir & Viktor… oh my, ingen kommentar…   Men Samir & Viktor känns oavsett som vinnare eftersom de t.o.m. drog ett par verser från deras låt i kväll. Åh kan de inte få ett “greencard” av någon hemlig Mello jury och dyka upp igen i Andra Chansen? Taket på arenan skulle definitivt lyfta om det hände.  Vad tycker du om kvällen? var det rätt bidrag som gick vidare?

Annars så startade jag min dag med att åka och panta 3 säckar och när man står där, runt kl. 11 en lördag förmiddag, så var det nog någon som gick förbi mig och tänkte att jag hade haft en bra natt med allt jag lyckats plocka ihop. Ha, ha. Nej men kön som blev efter mig var inte så kul alltså… men ibland måste man ju bara få det gjort och då är det bara att gilla läget.  Efter min festliga pantning så körde jag vidare till IKEA för då jag var dit igår så såg jag ett sideboard inne på deras “återvinningsavdelning” eller vad den nu kallas? Avdelningen där de säljer ut utställningsmodeller och – fick jag lära mig igår – även säljer second hand saker. IKEA köper alltså tillbaka möbler från kunder och säljer de där. Detta hade jag ingen aning om men kanske de gjort det i alla år? Hur som helst : jag chansade på att detta sideboard stod kvar idag och det gjort det! Så – nu har vi äntligen en möbel i hallen och det var väldigt efterlängtat!

 

Var inom H&M Home igår och hur inspirerande är inte den här buketten? Super fräsch!

 

Baker Hansen har som alltid de finaste cup cakes inför Valentines dag och Morsdag. Ja, här i Norge så är det morsdag i morgon 11 februari. Sen är det kul att de kör svenska flaggor på en del av semlorna. Semla på svenska = fastelavsbolle på norska. 

 

Jag bäddade upp med gästsäng inne på J´s rum för igår ankom en av J´s bästa vänner med buss från Göteborg. Såå mysigt med weekendbesök och jag älskar att få piffa och fixa… 

 

På morgon dukade jag upp till frukost innan jag körde iväg till IKEA för att… 

 

…checka om det sideboard som jag såg där igår fanns kvar och det gjorde det! Det här var första gången som jag körde hem en färdig monterad möbel från IKEA. Sååå skönt att bara kunna ställa in den i hallen och BAM! så var det klart. 

 

Ska visa er en bättre bild då alla detaljer är på plats men nu står vårt nya sideboard tillfälligt så här i entrén (måste styra upp en lösning med spegeln… ) och jag har äntligen en plats för lampan som jag hade med mig som handbagage från Luleå.   Köpte lampskärmen här i Oslo på Home & Cottage igår (fick inte med mig den jag köpte i Luleå…). Har haft lust på den här lampan sååå länge så att den står där nu är dagens happiness! 

 

Önskar dig en riktigt fin kväll vidare !

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

55
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “MELLO & IKEA FYND…!”

 1. Caroline says:

  Tyckte om alla bidrag väldigt bra, till och med sista bidraget som egentligen är milsvidd från min smak!
  Mello skapar verkligen mycket reaktioner ❤️.

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillade bidragen! Ja få program skapar så mycket reaktioner och tyckande och tänkande… Jag älskar verkligen allt med Mello och längtar redan till nästa lördags deltävling !

   Önskar dig en riktigt fin fortsättning på helgen!

   Kram! 🙂

 2. LLA says:

  Fattar inte riktigt lampan. Är det lampa och kruka i ett?

  • gizmolina says:

   Ja precis, lampan har en “kruka” som man kan pimpa med växter efter säsong / vad man tycker om. Älskar den !

   Önskar dig en magisk dag !

   Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *