Melodifestivalens 3:e deltävling!


Direkt till Globen: Timotej & Darin.

Såg du Melodifestivalen i kväll? (SVT kl.20) alltså vad kan jag säga? Jag förstår i n t e varför inte Alcazar gick raka vägen till Globen??? De förtjänade en finalplats big time tycker jag.

Ok att Darin är socker söt och sjunger bra men alltså jag gillar inte softa låtar i Melodifestivalen, jag vill att det ska svänga så att jag kan dansa framför tv´n ! Precis så som Timotej´s låt gjorde ! 🙂 Timotej var min nr. 2 i kväll så de var KUL att de gick vidare ! jag gillade speciellt trumkillarna i bakgrunden också var det ju lite kul att den ena tjejen spelade dragspel precis som min mamma 😉


Jag tittade på Melodifestivlen i min “mysuniform“: klänning + byxor från Odd Molly.


Kul inslag från kvällens program: Cristine som Carrie.

Jag har självklart haft sms-party med min bästa gala vän Jonas i kväll och vi kom fram till att vi nog kört den traditionen i typ 10 år nu.  (tAcK för i kväll snygg! Love you!)


Jag vet inte exakt hur många sms det blev i kväll? Men en sak är säker: det var måååånga 😉

Min summering av Melodifestivalen efter 3 deltävlingar (jag missade tyvärr förra p.g.a. modemässan i Cph): Jag gillar fortfarande den HÄR bäst 😉 (P.S den  är inte med  i tävlingen, den var öppningslåten i första progr.)  också kan jag inte komma över att inte Alcazar gick direkt till Globen…  2009 tävlade de med den HÄR låten… (som jag också tycker borde ha vunnit).

Om en vecka kör vi igen ! LäNgTaR! 🙂

Nu måste jag hoppa i säng så vi ses igen imorgon och DÅ ska jag presentera vinnarna i CreativeLounge tävlingen, visa bilder från Sonia Rykiel partyt hos H&M m.m.  Det blir med andra ord en riktigt bra blogg-söndag !

SwEeT dReAmS dArLiNgS! ♥

Kategori: Allmänt | 21 Comments

21 responses to “Melodifestivalens 3:e deltävling!”

 1. Elin says:

  fin blogg =) allting bra?

 2. Emmie says:

  Jag kan inte annat än instämma… Tycker faktiskt att det hittills varit genomgående ruskigt låg kvalité på årets bidrag. Alcazar var inte så bra som jag hoppats, men definitivt värda en finalplats.
  Hoppas och ser fram emot STOR förbättring nästa vecka!

  Nu, GOD NATT! ♥

 3. Madeleine says:

  Håller helt me, tycker mer om fartiga låtar :-). Tack för världens bästa blogg! Du e bäst :-)!Kram

 4. Stina says:

  Jag gillade Darin bäst, så stark låt! Timotej var bra, gillad låten men så tötigt med instrumeten som inte ens hördes i låten?!
  Alcazar var tråkiga, samma som valigt, intetsägade låt och beigt, dom verkad inte ens vilja vara där.

 5. vilken fantastisk soffa ni har, vart är den köpt?

 6. peak oil says:

  Hi check my website regarding Bye Bye

 7. What quality of the carpet will be good for the office use?

 8. mp3 dinle says:

  Great! Thanks for post

 9. good quality post thanks

 10. chat says:

  good quality post thanks

 11. Hey, i’ve been reading this blog for a while and have a question, maybe you can help… it’s how do i add your feed to my rss reader as i want to follow you. Thanks a lot.

 12. Is it safe to transfer files to a flash drive if my computer is infected?

 13. I enjoy reading Your nice page! Check that helpful infos about Property in egypt and Property in egypt Thanks!

 14. iddaa oyna says:

  Ohh very much thanks admin

 15. main page says:

  I totally agree with the previous remark, the net is actually with out a doubt growing in to the most crucial form of communication throughout the world and it’s because of to internet sites like this that ideas are spreading so speedily.

 16. meridia says:

  Looking forward to, buy finasteride, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]buy finasteride[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription buy finasteride, >:(((,

 17. sqisykzraqk says:

  1lgSmC laawuyfgpzoi, [url=http://xemiihpgedxl.com/]xemiihpgedxl[/url], [link=http://upxzipiwnhul.com/]upxzipiwnhul[/link], http://yyuydtrmdvki.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *