MEMORY LANE…!

Allmänt

IMG_8964

Det här är profilbilden som jag har haft här på bloggen sedan starten för över 7 år sedan. Jag står på Kata beach i hatt & bikini från Lexington. Undrar vilket år den är knipsad? Tror det var då vi bodde i Phuket i 6 månader… så en gång mellan dec-07 & juni -08. Kanske läge att byta ut den…? 

Åhhh vilken spännande helg jag har framför mig! Den blir helt speciell! och en dag ska ni få veta varför….

Hur som helst – jag fastnade nyss i mitt bildarkiv, typiskt mig att göra nåt sånt då jag har 110 andra viktigare saker att ta tag i, så: här kommer några bilder som väcker härliga minnen hos mig! 🙂

IMG_8653

Här checkar vi in på Mom Tri´s Villa Royal i Phuket. Vi blev bjudna att bo där 2 nätter i en underbar svit. Och min hatt….åhhh som jag saknar den!  Det är den finaste hatt jag haft! (kommer från Lexington och har helt enkelt slitits ut…).

IMG_9224

Här är vi på Mallorca, Cala Mesquida, på en bloggresa som jag gick och vann med Ving. Åhhh detta är helt klart en av de allra bästa semestrar vi varit på!   Dagens restips inför sommaren!!!

IMG_9343

En till Bild från Cala Mesquida.  Längtar tillbaka! 

IMG_9734

Här är vi uppe på Ekeberg här i Oslo en sommar för några år sen. Måste ta en tur upp dit igen en gång… blir allt för sällan.

IMG_9363

Cala Mesquida igen.  Jag älskar att matcha outfit med Johanna. Tycker att det ser så fint ut.

IMG_0653

Hemma på gården till min pappa i Luleå.  Johanna ska a.l.l.t.i.d. dumma sig på bilder. Ha, ha.

IMG_6854

En av mina absoluta favorit bilder av Johanna knipsad i Phuket. Denna s.k.a. förstoras & ramas in en dag.

Jag konstaterar några saker då jag tittar på dessa pics: 1. jag behöver gå neeeeer i vikt, 2. vad fint det är med klänning!!!, 3. vad kul det är att ha bilder från resor, de väcker så mycket härliga minnen, 4. att nästan allt Johanna har på sig på bilderna kommer från det fina svenska märket How to Kiss a Frog (undantag sista + första bilden)  & till sist: har jag verkligen haft de där solbrillerna så många år? Tror jag ska önska mig ett par nya inför summer 2015…!  😉

Nu ska jag sticka ut och fixa ärenden innan darligen ska hämtas. Får bara inte glömma att ta ur hår rullarna först. Ha, ha.

Njut dagen vidare kära du!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “MEMORY LANE…!”

 1. Trine says:

  Nydelige bilder. Vi reiste til cala Mesquida like etter du og Johanna var der. Det var sånn jeg oppdaget din blogg. Googlet for å se hva andre syntes om plassen, og der kom din blogg opp. Hele familien her savner også CM. Det var bare helt fantastisk der. Glemmer aldri restauranten på stranden. Den var magisk. Også tok jeg tipset du ga før vi dro om å ta bilder på stranden av hele familien. De bildene ble bare såååå fine:)
  Ønsker deg og dine en strålende helg. Du er til stor inspirasjon.
  Stor klem fra Trine

 2. karin says:

  Åh va fina ni är:) och jag håller med dig , klänning är ju så fint , ha en mysig fredagskväll kram:)

 3. katta says:

  Sååå nyfiken på vad som händer…;-)
  /K

 4. Elisabet says:

  Vilka superfina bilder! Så härliga bilder på dig och Johanna, fina miljöer och kläder! Ha en toppenhelg! Kram!

 5. Mona says:

  Såååå….fina, ni matchar varandra så perfekt.
  Mallorca gillar jag,enkelt att resa dit.
  Förstår att du älskar bilden på Johanna,den är
  undebar jag kan nästan höra havet.
  Ha en FIN helg!Kram

 6. Bodil says:

  Åååå jeg får virkelig Mallorca-lengsel av å se på disse bildene. Vi har bodd flere ganger på familieresorten og 2 ganger på den voksne delen som heter Vanity Suites. Vi elsker Cala Mesquida, men de siste årene har vi valgt Vanity Golf på Alcudia. Vi må nok titte innom Cala Mesquida stranden i år også og leke litt i bølgene. :)Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *