Mer mat..

Allmänt

När hjärtat har börjat att krypa så märker jag att hon behöver mer mat på kvällen för att kunna sova.. Förut somnade hon bums! efter 1 paket med baby pluss. Nu vill hon gärna ha välling eller baby pluss 2 eller ibland 3 gånger innan hon somnar helt. Så – i kväll somnade hon vid 20 efter första omgången mat, sen vaknade hon vid 21 och ville ha mer och somnade sen bums om igen.

Igår var det samma sak och då sov hon sen från kl. 21 till kl. 08 på morgon. Jag satsar på att det blir så i natt också! 🙂

Det är ju sååååå praktiskt i Sverige med de färdig blandade små välling paketen man kan köpa. Extremt bekvämt! Det passar mig perfekt! 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Mer mat..”

 1. josefine says:

  hihi 🙂 käkar hon något nu förresten? burkar?? elian ville ha mycket mer då han började krypa!
  kramar till Sverige!!!! jag tvättar alla överdrag hemma ikväll, inte så lätt att klä av alla stolar *puh!*

 2. AnnaStina says:

  Jag är sååå dålig på att ge henne burkmat.. måste skärpa mig på det.. Hon älskar din gröt och vill inte ens ha frukt på em så på dagen äter hon inte alls mycket.
  Men som sagt – jag måste bli bättre på att skola in henne på maten.. har ett jobb att göra där. Jag skulle också behöva tvätta överdrag där hemma.. Du är DUKTIG!! som fixar och donar så mycket vännen!!! Imponerad!
  Kramis!
  P.S jag har raderat alla inlägg jag fick häromdagen, ska bara ha positiv energi på min blogg! 🙂

 3. josefine says:

  BRA att du raderade dem, bara onödigt trams!
  ja testa, jag tror nog lillafröken behöver det o tänk på dagis sen 😉 det där klarar ni galant!!! spännande med bröllop, du ska få guida mig på mail ifrån thailand sen hihi!
  oj apropå thailand, thaimat….hungrig!!! glömt middag, inte likt mig… mer likt DIG!
  kramar

 4. Anonymous says:

  hmm…börjar man inte med burkmat vid ca 3 månads ålder?vid din flickas ålder brukar man så smått börja ge dom sin egen mat..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *