Mer prinsess shopping & dagens tips!

Allmänt

168397-1442
Super billiga och söta saker från "Mique". Väskan kostar 49sek och skålen bara 29sek.

Den söta lilla handväskan är till Johanna så nu har hon en till väska till sin samling. Jag ska fylla den med små leksaker för hon bara älskar att sitta och ta upp saker ur väskor …

Skålen som det står "Prinsessgodis" på blev jag helt KÄR i! I love it!  🙂

Mitt dagens tips:
Passa på att shoppa sånna här söta små saker till prinsessor som ni känner så blir ni klara med några av årets julklappar.! För ju närmare julen vi kommer, ju större risk är det tyvärr att sånna här fina saker blir slutsålda. Sen är det ju ganska härligt att slippa stå i lååånga köer också 🙂

Kategori: Allmänt | 13 Comments

13 responses to “Mer prinsess shopping & dagens tips!”

 1. Hej där uppe i norr! 🙂
  Ang. ditt tips: Är du som jag? – varje gång jag köper en sak till E tänker jag “-hm, den här ska jag spara nu till födelsedagen/julklappen”, men så fort jag kommer hem så bara MÅSTE jag ge henne presenten på en gång!Kan liksom inte låta bli! 🙂
  *Kram*

 2. Mantis says:

  Hej, har följt din blogg ett tag nu men aldrig kommenterat. Tycker det är hög tid för det:) Vill bara säga att jag gillar din blogg då du alltid är så positiv och verkligen inspirerar med alla dina sköna tips och kloka ord. Är också galet förtjust i rosa prinsessprylar.

 3. R says:

  jag är en prinsessa!!!! 😀

 4. Jaqueline says:

  Va söta saker!!:)

 5. sessan says:

  Åhhhh vad mycket fint du hittar…… jag vill också ha prinsess godis skål & dörr skylt……..
  Tror jag måste spana in om dom har det på Mique i Oslo *jupp*
  Det kan aldrig bli för mycket rosa & prinsess saker alltså, det gör mig lycklig.
  Kram & kos dig videre i norr

 6. AnnaStina says:

  Madeleine Gbg-
  Hej trevliga du! 🙂 jag blir så glad när jag “hittar” dig på min blogg 🙂 Hoppas att du och familjen mår bra nu?! Ja du, jag är EXAKT som dig 😉 för det är ju sååå KUL att ge bort presenter så det är svårt att låta bli..! Jag minns så jag shoppade till Johannas 1års dag, hon fick nästan allt i förväg. Hopplöst 😉 Nu hör jag att mitt hjärta ligger vaken så jag ska skynda på att svara på inlägg och sen gå och lägga mig inne hos henne. Kram! 🙂
  Mantis-
  Jag blir SÅ glad över att du skriver till mig. Tack så mycket för fina ord! 🙂 och hoppas att vi “ses” här på bloggen snart igen. Kram! 🙂
  R-
  Så fantastiskt 🙂
  Jaqueline-
  Tack! 🙂
  Sessan-
  Tack snälla! 🙂 Jag blev såå glad då jag såg dessa underbar prinsessesaker idag, som ett barn på julfton 😉 Du får åka ner till Mique a.s.a.p då de öppnar i morgon och shoppa loss 😉 Shopping makes us happy!!!
  Kramis! 🙂

 7. Engla says:

  Tack för kommentaren i min blogg! Lite ovant att se sig själv på bild, men oerhört kul minne!
  Vilkafina saker du hittat! Skålen ska jag absolut köpa till både mig och Jolie 🙂

  Kramar!

 8. Mi says:

  Jättefin skål!! =) Och skylten var hur söt som helst!

 9. Princess Jessica says:

  Fantastiska vän !
  Vilka SUPER fina saker du har shoppat !
  Som PrinsessMamma blir jag alldeles “tossig” när jag ser sånna rosa fina saker 🙂
  Kommer båda sakerna från Mique ?
  Nu måste jag göra allt som finns i min makt 😉 för att få tag i dom sakerna 😉 Mique finns varken här eller i hemstaden i Sverige ….
  Men med lite envishet så …. 😉
  Önskar Er en ljuvlig dag 🙂
  Kramisar i massor 🙂

 10. Princess Jessica says:

  Nu ser jag att du skrivit att dom kommer från Mique 🙂 Blir som sagt lite “tossig” när jag ser fina saker 😉
  Krameli 🙂

 11. Hilde says:

  Å, så fint dørskilt!!
  Må hive meg på tlf til Sessan og beordre henne til å kjøpe et slikt skilt og to skåler til meg også hvis hun reiser inn til Oslo:-)

 12. Erica says:

  Fann du dem i Oslo? 🙂 Tokfina! 🙂

 13. Catrine says:

  Jättefina saker 🙂 ha det bra !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *