MERCEDES BENZ FASHION WEEK.

Jag hoppas att jag en dag trivs i sånna där byxor igen… hade ju bara sånna tidigare (ägde inga jeans förren jag var typ 30…) och det är ju SÅ snyggt!

Just nu pågår Mercedes Benz Fashion Week i Stockholm och den visning som jag gillat bäst, so far, är Hunkydory´s!  Tänk – det märket har varit ett av mina favoriter i a.l.l.a. år.!  Men det är inte bara bilderna från visningarna som är kul att se, det är minst (!) lika inspirerande att se vad alla som är där har på sig! Men en del är så extremt överstylade , de som är mer upptagna av att bli streetstyle fotograferade än att se på visningarna, och då gäller det ju att sticka ut i fashion mängden genom att ta på sig så knasiga outfits som möjligt.  Personligen förstår jag inte helt det där… jag vill se classy, snygga outfits och det gjorde jag på några stycken så girls, enjoy… !  Men först: slå på den HÄR musiken så att du får fashion-show-feelings! 🙂

Älskar stilen till vackra Clara Hallencreutz. Och plötsligt ångrar jag att jag köpte den där Hunkydory blusen i svart…skulle kanske gått för den i vitt… hmm…  Följer henne på instagram och skulle gärna ha ett av hennes konstverk här hemma.. Och nu ser jag ju att det är vackra Silje från KK som skymtar i bakgrunden i sin rosa kappa från Ganni ! 

Love, love, love pälsen från Hunkydory!

Hörde jag party outfit? Denna går jag gärna ut i en kväll… !

Hon ser så genuint snäll & trevlig ut Frida Fahrman. Gillar hennes stil! och följer både henne + hennes syster Sofi på insta + blogg.

En perfekt “gå ut och ta ett glas vin” blus! Älskar bara axlar.

Hur snygg klänning som helst!

Det var mina favoriter! Nu ser jag fram emot att snart resa ner till Köpenhamn och tanka ännu mer inspiration.

N.j.u.t. din kväll! och föresten: vilken outfit gillar du bäst?

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MERCEDES BENZ FASHION WEEK.”

 1. Gabriella says:

  Jag gillar blusen med bara axlar. Sååå snygg och vilken färg, Too die for!
  Kommer plaggen ut i butik i vår?
  Kram

  • Visst är den s.n.y.g.g.! Alla plagg på alla bilder är från a/w-14 så vi får vänta helt till nästa höst… Det betyder att plaggen dyker upp i butik någon gång i juli / augusti. Men den som väntar på något gott..!

   Happy onsdag Gabriella ! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *