Rawai & prawns.

Allmänt Thailand 2011

 Rawai runt kl.18. Jag har på mig klänning från Love Forever och Johannas fina klänning kommer från How to Kiss a Frog.

Efter en dag på resorten så åkte vi iväg och åt middag med trevliga grannar nere i Rawai och trots att vi har varit här nere i Phuket sååå många gånger så hade jag aldrig varit ute och ätit där nere (Rawai ligger längst ner på syd spetsen) så det var verkligen på tiden! 🙂

På ena sidan gatan stod fiskarna och sålde dagens fångst och det coola var att jag själv shoppade det jag ville äta till middag och sedan tog jag med mig det i en påse till restaurangen på andra sidan gatan där de lagade till maten så som jag önskade den.

Min middag blev prawns med vitlök + tempura prawns. Hur GOTT som helst!!

 Jag älskar att vara nära havet

Nu ska jag lägga mig i soffan och mysa med min bok så jag önskar dig en riktigt festlig fredagkväll! 🙂

KrAmAr FrÅn PhUkEt!

Kategori: Allmänt, Thailand 2011 | 9 Comments

9 responses to “Rawai & prawns.”

 1. Irene says:

  Vad härligt! Vet inte om jag berättat för dig att jag har MS. Sedan en månad tillbaks har jag en försämring och tvingas gå med rullator. (Jiiiipi 30 bast) Blir glad av att se dina bilder, och det är inte mkt som får mig att le just nu.

  Dagens tanke… Ni som kan gå, uppskatta det 🙁

  Kram

 2. Sawadee!

  Ser bara helt underbart ut! Så gott med all mat havet har att erbjuda och tillagas enligt egna önskemål. Jag håller med – att vara nära havet är som balsam för själen. Njut av tillvaron, värmen, solen, en god bok och av själva livet! Livet levs som bäst här och nu.

  Ha en skön kväll.
  Kram,
  lena

 3. Ditte says:

  Håller helt med dig! Att vistas och bo vid havet är fantastiskt. Och att äta som du gjorde idag, är vad vi oftast gör då vi är i Thailand. Härligt!
  Och att ha boendet på stranden, ta en morgonjogg där och varje kväll se solen gå ner i havet är något jag verkligen uppskattar.
  Fortsätt att njuta av livet och tillvaron i ert “andra hem” och bara ha det bäst.

 4. Saga says:

  Nice! Men var har du gjort av JIG då, är han hemlös, stackarn?

 5. Fru Svensson says:

  Snygg klänning och härliga bilder.Hälsa Norgevännerna i bakgrunden 😉

 6. L8 says:

  GRATTIS SÖTASTE OCH HA EN ALLDELES UNDERBAR DAG!!!!!!! PUSSILUSS:)

 7. Fru Svensson says:

  Grattis på födelsedagen Underbara Gizmolina 😉
  Vi ska också fira här hemma då min Älskade make firar dag med dig 😉 Kramizar

 8. Linda says:

  Grattis och en stor kram på din dag!!

  Ååå vad jag längtar tillbaka till Thailand när jag ser dina underbara bilder! Får “nöja” mig med en Turkiet resa idag med mamma som fyller 50, blir skönt det också.

  Kram och njut din dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *