MIDDAG MED NORTHUG…!

Allmänt

Gooodmorning mina kära bästa bloggvänner! 

Idag lyser solen med sin frånvaro och himlen är täckt av ett fluffigt molntäcke och det känns faktiskt skönt för det ger mig ett inre jobblugn jämfört med då solen strålar och jag bara vill gå ut…  Så min plan idag är att checka av en hel del på min lista. Jag startar varje morgon med ett fräscht A4 papper vid sidan av min Mac också skriver jag vilken dag det är högst upp + dagens datum och sen noterar jag alla tider jag har att passa och allt som ska göras. Jag älskar mina listor!!! och lever inte en dag utan. Och på min lista idag så står det bl.a. Hårstyling så sitter med nytvättat hår nu och riktigt längtar efter att ta en walk ner till min bästa Camilla på Adam & Eva senare i eftermiddag.

Jag får alltid många frågor ang. min “veckostyling” , går jag verkligen och stylar håret varje vecka?! Ja! det har jag gjort i väldigt många år men det blir kanske inte alltid varje vecka, ibland går det 1,5 och upp till 2 veckor mellan gångerna men oftast varje vecka och det är mitt livs bästa life hack !  🙂

 

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så hade vi JIG´s businesspartner Petter (Northug) här hemma på middag förra veckan och så här såg dukningen ut den kvällen.  Vi har haft bordet placerat så här i mitten av rummet sedan Johannas 17-års fest men i veckan möblerade jag tillbaka sofforna så nu ser det inte ut så här längre… 

Jag älskar verkligen rosa snitt hortensia men kunde inte låta bli att köpa hem lite solrosor också nu när det är säsong för dom. Sen så är de här vattenglasen från Svenskt Tenn mina absoluta favoriter! har haft de i huset i Luleå i många år och nu har jag även köpt de hit till Oslo för jag hittar inga finare.

 

Här ser du de servetter som jag nämnde i förra inlägget! De vita med fransar i kanten från Home & Cottage. De är riktigt stora och jag älskar att duka med de! Sen knyter jag oftast silkesband runt servetterna men plötsligt upptäckte jag lyckan i servettringar. De gröna kommer från Åhléns (finns tyvärr inte i deras sortiment längre, har frågat efter de 100 gånger i butik för jag vill ha fler…) och de andra från Hemtex / Kid Interiør.  

 

Min dinner outfit såg ut så här! Blusen köpte jag hos & Other Stories i våras men jag har sett att de fått in den igen nu i höst så den är ett tips! Du hittar den under “Designed in Los Angeles” och mina paljettbyxor är gamla favoriter från Zara. (jag glömde slå av TV´n innan jag fotade så ber om ursäkt för katastrof dåligt ljus…) Och som pricken över i : nystylat hår!

 

Åh det är så fantastiskt trevligt att ha middagsbesök! och just denna kväll var det så kul att lära känna Petter bättre. Vilken jäkla stjärna han är!!! Har du föresten lyssnat på den intervju som Johanna och hennes ungdomsbedrift Kudos gjort med Petter i våras i sin podcast? Du hittar den om du söker på Kudos Fremtidspodden hos Spotify. Sååå imponerande BRA samtal genomfört av Johanna och Isak Macody Falck!!!

Önskar dig en torsdag fylld av positiv energi och lyckliga stunder!  🙂

Och du , en viktig sak: jag MÅSTE styra upp min bloggdesign, det har varit på gång sååå länge nu så, jag har en viktig fråga som jag blir överlycklig om du kan besvara:

Ska jag behålla små bilder + text i vänstermarginalen? (men självklart byta ut bilderna / uppdatera texten) eller : ska allt det tas bort också kör jag bara centrerade blogginlägg över hela sidan istället ??? Help me !

Kom i håg att du är fantastisk!!!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

38
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “MIDDAG MED NORTHUG…!”

 1. Nilla says:

  Det fullkomligt sprudlar om dig nu, såå himla härligt! Bloggen lever igen och du sprider energi så det står härliga till. Jaaa äntligen är Gizmolinas tillbaks!

  Kramar!

 2. Anna says:

  Håller helt med Nilla här ovan! <3 Ljuvligt att du är tillbaka

  Angående din fråga så för mig personligen så skulle jag mer uppskatta om vänstermarginalen valdes bord och det enbart visades centrerade blogginlägg över sidan. Det som idag finns i marginalen kan ju istället läggas under en ”flik” så att informationen fortfarande finns tillgänglig samtidigt som sidan i sig blir mer användarvänlig. Men ärligt, så läser jag oavsett vad du gör 🙂

  Ha en strålande fin fredag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *