Middag on the beach.

Allmänt

168397-2207
Bild från restaurangen "Into the beach" där vi åt middag ikväll.

När vi kom tillbaka till hotellet efter dagens "möbeljakt" så gick vi raka vägen ut och åt utan att passera vårt rum 🙂 Vi åt på restaurangen som är nere på stranden och idag satt jag barfota med sand mellan tårna och njöt den vackra utsiken.  Helt lovely! Jag åt "grilled prawns", gott!

Nu närmar sig klockan 2 här och jag, JIG och Johanna somnade alla 3 trötta på sängen runt kl. 21 så jag är egentligen bara uppe för att klä av mig och borsta tänderna men måste ju självklart passa på att blogga lite också 😉

Det känns riktigt tråkigt att jag inte kunnat ta några bilder idag 🙁 Men efter min kamera shopping imorgon så lovar jag att jag kommer starkt tillbaka! 🙂

Måste hoppa i säng nu  – igen – så att jag är pigg imorgon då vi ska fortsätta våra shoppingäventyr. Taxin kommer och hämtar upp oss efter frukosten kl. 11. Det är hektiska dagar nu för vi ska flytta in om ett par dagar….! och det som begränsar oss är de långa levereringstiderna som många butiker har här nere. Vi var lite optimistiska när det kom till den saken och trodde inte det skulle bli några problem.. men det blev det.. 😉

Men problem är till för att lösas så jag är övertygad om att vi får det viktigaste på plats före julafton för det vore lite tokigt om vi får sitta på golvet och äta och sedan sova på badmadrasser…. 😉

God natt och sov så gott kära läsare! ♥


Så här såg vi ut då vi gick ut och åt första dagen på hotellet. Eftersom vi inte hade fått vårt bagage så fick jag ha på mig samma kläder som jag rest i och Johanna fick ha på sig sina reservresekläder 🙂

Kategori: Allmänt | 19 Comments

19 responses to “Middag on the beach.”

 1. Madeleine says:

  Åhh det är så kul att följa era äventyr. Blir glad varje gång jag läser:)

 2. AnnaStina says:

  TACK snälla du! 🙂 Nu blev jag också glad! 🙂 Kram.

 3. Så otroligt fint allt verkar vara. Hoppas att ni mår bra och kan njuta ordentligt;)

 4. v says:

  Jag är redan helt fast vid din blogg! Så härligt att få följa med er på ert lilla äventyr! Det kommer säkert att ordna sig till det bästa med alla möbler och sånt. Måste också säga att jag tycker att ni har det sååå fint hemma i Norge! Ni verkar ha väldigt högt i tak! Det är så vackert.

 5. Anna says:

  Underbart att läsa om era dagar.. Super fina bilder också 😉
  Hoppas shoppingen går bra. hi hi..
  Kram kram

 6. L8 says:

  Hej sötaste tjejen:). Jag tänker verkligen sååå mycket på er, hoppas att ni har det riktigt gott i underbara Thailand! Njut dagarna och sköt om er massor!!!!! Stora julkramar från oss till er:)Lotta och co.

 7. Jonas says:

  Härligt ni har det! Nu är det dags för dagens, eller kanske veckans tips: Ladda ner Pojkkalendern 2008 på min hemsida. Bättre julklapp finns det inte 😉

  http://www.jonasnoren.se

  Puss

 8. Caroline says:

  Hej! gud vad det är underbart att läsa din blogg, har följt den sen starten och den berikar verkligen mitt liv. så konstigt det där egentligen.. att andras liv kan göra så mycket glädje i ens eget. snart åker jag och min pojkvän också ner till thailand, phuket denna gång igen. jag blir så taggad när jag läser vart ni shoppar för jag har varit där 2 gånger tidigare och besökt dessa malls 🙂 hursomhelst tack för en underbar blogg! massa kärlek

  från Caroline
  p.s. kanske ses vi på beachen i februari 😉 kram

 9. Angel says:

  *s* men ni har ju fåttt tag på säng,det var ju en viktig grej =) hoppas ni hittar allt annat i dag.Lycka till

 10. Princess Jessica says:

  Sötaste vännen !!

  Vad härligt att läsa att ni har det bra och att lilla Prinsessan är frisk igen 🙂
  Hoppas verkligen att ni får allt på plats så att ni
  kan fira jul i eran fina lägenhet.
  Det är fantstiskt roligt att följa erat äventyr.
  Jag lovar att mejla dig snart, vännen så kan jag skriva lite mer 🙂
  Önskar Er en lovely dag !!
  Krameli kram 🙂

 11. Ni blev längre på hotellet vad ni hade räknat med eller hur? Har ni fått alla väskorna nu? Kram !!!

 12. Charlotte says:

  Ett förslag bara, kan du inte börja varje inlägg med vad klockan är hos Er? För mej blir det hel-förvirrat annars men det kanske bara är jag som är förvirrad i största allmänhet 🙂
  Kram på Dej!

 13. Camilla says:

  Jag gillar dina gråa mysbyxor!!! Är det Juicy Couture?
  Kram på Er!

 14. Charlotte says:

  Blogga mera, blogga mera, blogga mera 🙂 Egoistiskt kanske, men det är så underbart att se att du har skrivit fler inlägg! Känns många gånger som höjdpunkten på dagen när det kan vara lite deppigt i övrigt. Kram!

 15. jenny says:

  Hej va roligt sag att du hade kopt en hello kitty solfjader kopte en sadan igar ar i thailand ocksa, killen tyckte den var fjantig men jag alskar hello kitty 🙂
  Hoppas du har det bra i thailand du med 🙂

 16. Sofie says:

  Din blogg är verkligen väldigt underhållande att läsa! Och din dotter är så himla söt! Längtar hem till mina syskonbarn när jag läser din blogg! 🙂 Bebisar (kallar mina syskonbarn fortfarande bebisar trots att de är 1,5 respektive 2år) är helt underbara 🙂

 17. y says:

  Åååh vad jag saknar dina uppdateringar!! Hoppas allt går bra med letandet o flyttandet! Är inte alls avis eller så 😉

 18. Maria says:

  Hej!

  Har precis börjat läsa din blogg sedan Engla tipsade om den i sin blogg. Tycker att den är jättebra. Jag blev så jätteförtjust i den hallmatta du har med stjärnor på. Får man fråga vilket märke den är eller var du har köpt den?

 19. Sanniis says:

  Ni ser verkligen ut att ha det underbart i Thailand!

  Hur länge ska ni vara där? Eftersom att ni har lägenhet och köper möbler så måste det ju vara mer än en månad 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *