Middag på stranden.

Allmänt

168397-2563
Min darling børjade bli trøttis som ni ser på bilden.. och efter en dag på stranden så ar jag och JIG också ovanligt trøtta men det ar ju inte så konstigt før tank så mycket mer friskluft vi får har nere på dagarna an hemma i Oslo…!

Phuket kl. 22.00, tisdag kvall.

Efter den skøna SPA stunden gick vi raka vagen till en restaurang på beachen før att ata middag och det ar bara helt fabulous att sitta och ata med stranden & havet som utsikt! 🙂

Nu ska jag førflytta mig till soffan och gøra mitt basta før att inte somna 😉  eller føresten – jag måste bara visa en snygg bild først. !

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Middag på stranden.”

  1. Marie says:

    Åhh så vakre dere er! Nydelig brunfarge du har fått, forresten. Jeg har en datter som er like gammel som Johanna, og synes derfor det er så gøy å følge med på bloggen din. Den beste i bloggverdenen!! Litt mammalyx er bra!

  2. AnnaStina says:

    Marie-
    TACK snalla du før din trevliga kommentar!Nu blev jag riktigt glad! 🙂 Ja vi mamas med små barn hemma behøver lite mammalyx mellan alla bløjbyten och matfix 🙂 Det ar kommentarer som din som inspierar mig i mitt bloggande! Jag ønskar dig en riktigt koselig kvall. Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *