MIDDAG PÅ TERRASSEN.

Ett nytt parasoll har flyttat in på terrassen och det gjorde verkligen det lilla x-tra. Love it! 

Gooodmorgon sweeties!

Idag vaknade jag av J´s mini i-pad. Hon testade hur man ställer in väckning på den igår för hon sa att hon vill stå upp tidigt (?) och tydligen lyckades hon för kl. 07 satte den igång och nu är det o.n.s.d.a.g.! Redan?  jag som har så mycket jag ska få gjort den här veckan blir liiiite stressad faktiskt så idag måste jag vara super duper effektiv.

Men innan jag tar tag i dagen ska jag visa er några pics från vår riktigt t.r.e.v.l.i.g.a. middag här hemma med bästa vänner igår. Vädret var kanon så jag grillade grillspett + hamburgare och vi satt ute på terrassen heeela kvällen. Det är verkligen underbart med  soliga sommarkvällar! 🙂

Bästa desserten = vaniljglass med hallon + chokladsås. Och skålarna är ett tips! de är i  plast och är shoppade  på -40% rabatt hos Kremmerhuset

Jag hade på mig en gammal favorit från Chill Norway.

Johanna & Elsa är sååå s.ö.t.a. ihop. 

Finaste Emma.

Hörde jag busiga girls? 

J ville som sagt stå upp tidigt men jag låter henne sova. Hon behöver det och det är ju trots allt sommarlov för henne så ingen tid att passa.  Men jag  öppnar nog upp gardinerna på hennes rum nu då jag ska in där och hämta varor som ska packas till kunder.   Du har väl inte missat det? att jag har super SALG i min webshop?  Sista veckan nu så passa på !

Nej, nu kör vi onsdag girls !!! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 23 Comments

23 responses to “MIDDAG PÅ TERRASSEN.”

 1. Josefine says:

  Men gud så fina ni är allihopa!!!

  PUSS

 2. Linn says:

  Bare ett spørsmål vedrørende REA. På førstesiden din står det50-70% på alt. Betyr det salg på ALLE varer eller gjelder det kun som står inne på “undertittel salg”. Kanskje et veldig dumt spørsmål…?!!!!! 🙂 sommerklem

  • gizmolina says:

   BRA fråga ! jag såg att allt inte är 100% uppdaterat så påbörjade det jobbet igår och ska fortsätta idag ! Tack för att du tog upp detta ! 🙂 Önskar dig en underbar dag ! Klem !

 3. Wilhelmine says:

  Det ser jo så koselig ut å komme på besøk hos deg;))

 4. Gry says:

  Åh, så hyggelig 🙂
  Hvor er parasollen fra, tror jeg ønsker meg en slik!

  Klem

  • gizmolina says:

   T.A.C.K. !! Parasollen shoppade jag hos Riviera Maison på Steen & Strøm. Såg den förra veckan och fick den inte ur systemet… 😉 Klart du ska ha en sån du också ! Klem !

 5. Mona says:

  Naturliga och vackra är ni,vilka underbara bilder. KRAM

 6. Stina says:

  Vad mysigt, och så himla fint på balkongen/terassen! Det där lilla parasollet var ju för gulligt! Vart har du hittat det? Hälsningar från ett soligt Luleå

  • gizmolina says:

   Tusen tack för fina ord! 🙂 Parasollet kommer från ett märke som heter Riviera Maison. Shoppade det här i Oslo på Steen & Strøm. Blir alltid så glad då jag får Luleåhälsningar ! Njut dina dagar ! Kram!

 7. Elisabet says:

  Vad supermysigt och fint det är på terassen och vilken härlig middag! Ha en skön solig varm och avkopplande sommar:-)

 8. Titti says:

  Älskar parasollet….är det ett litet? Har bara sett stora.
  Skulle passa utmärkt hos oss.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Så kul att du gillar det! 🙂 Ja, det är precis så litet som det ser ut på bilderna. Perfekt för skugga över maten / Johanna 😉 Det kommer från ett märke som heter Riviera Maison. Kram !

 9. Johanna says:

  Väldigt mysigt!! Tack för en inspirerande blogg! Kramar till dig!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir över att jag inspirerar! Tack ! 🙂 Önskar dig en fantastisk sommar! Kram!

 10. Johanna Medin says:

  Åh, så mysigt! Parasollet bara älskar jag! Vart kommer det ifrån? Vill ha! 🙂

  Kram Johanna

  • gizmolina says:

   T.a.c.k. !! 🙂 Parasollet kommer från Rivera Maison och jag har shoppat det på Steen & Strøm här i Oslo. Hoppas att du får tag i det ! Kram!

 11. Sunniva says:

  Hei Anna Stina!

  Jeg synes å huske at du hadde en superfin bluse fra Day Birger Mikkelsen, kort arm, hvit/lys farge og et kjempefint sølvbroderi. Har prøvd å lett i arkivet ditt, men finner den ikke. Jeg tror det er den samme blusen jeg vurderer å kjøpe på salg nå, og lurer bare på om du er fornøyd med den og hvordan den sitter på og er i størrelsen?:)

  Fiiin onsdagskveld!

  Klemmer Sunniva

  • gizmolina says:

   Åh ja, den blusen är SÅ fin ! 🙂 Jag är väldigt glad i min ! Den sitter bra men den blir så klart lite “hängande / tung” framtill eftersom det är där alla paljetter sitter så man får fixa till den lite då och då 😉 men det är det värt ! Jag har size 38 på min. Önskar dig en underbar torsdag! och köp blusen, du kommer inte att ångra dig ! Klem !

 12. Sunniva says:

  Tusen takk for svar! 🙂
  Ja, spørs om det blir den blusen ja:) Såå fin.
  Finfin torsdagskveld til deg!
  Klemmer Sunniva

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *