Middags-dags & dags-rapport.

Allmänt


Johannas dagens: klänning + t-shirt Kapp Ahl ,kofta + skor + tights H&M, hårspänne Prinsessefin. Min dagens: klänning Odd Molly, skor Accessorize och halsband med bild av Johanna från Lorange Design.

Vi kom hem för en liten stund sedan och jag har precis slängt ihop lite middag så jag uppdaterar det här inlägger med fler pics när maten är i magen.

Så där ja – då har jag ätit och varit in och pussat på Johanna som somnade sött för några timmar sedan. Hon har varit hemma från dagis idag för att krya på sig och för att hon hade lust att vara med mig på jobb. Vi startade med en soft förmiddag hemma och sen, runt kl.14, tog vi en tur down-town för att besöka ett showroom + en PR-byrå. Turen avslutades med glass på Karl Johan. Mums! 🙂Hjärtat var så söt inne på barnavdelningen på Kapp Ahl. Hon sökte upp plagg hon tyckte om också ställde hon sig framför mig så att jag kunde fota 🙂  Hon föll för Smurfar & Mimmi Mus. Behöver jag säga att hon tycker om att vara med mig på jobb? She loves it! Det bor kanske en liten stylist i henne 😉  
(plaggen hon visar är size upp till 2 år).


Dagens klocka kommer från Triwa 🙂 Det är fina Annelie som vi besökte hos Kapp Ahl som har en likadan klocka som mig. Jag är super nöjd med mitt klock-köp! (den finns hos Zimba. kr 1299).


Happy girls på väg mot nästa jobb-stopp. Jag plockade plagg till styling hos Kapp Ahl och blev positivt överraskad över hur fin deras a/w barnkollektion är !

De tabletter jag köpte på Apoteket igår verkar föresten fungera bra på min mage så nu hoppas jag att jag är tillbaka i toppform igen om några dagar. Och jag är lycklig över att jag har ett så flexibelt jobb som gör att jag både kan ha med mig min dotter på uppdrag och att jag kan sitta på kontoret och jobba i mys-uniform 😉

Nu ska här jobbas fram till Desperate Houswives drar igång men frågan är om jag kommer att hänga med i serien nu då jag missat den ett par månader…?

Önskar dig en trevlig sommarkväll! 🙂

Kategori: Allmänt | 26 Comments

26 responses to “Middags-dags & dags-rapport.”

 1. fru Svensson says:

  Dina sandaler ser tjusiga ut,gott att fötterna äntligen kan få lite luft 🙂
  Johannas klänning syns inte jättebra men ser väldigt gullig ut 🙂
  Har ni varit på fest?
  Kram

 2. Slæsh says:

  Odd Molly som du har på deg idag så veldig nice ut:)
  Å de fine sandalene då…
  Ååå så mye fine klær dere begge har:)
  Syns det virket som et deilig sett J fant på
  Kapp Ahl:)
  Min datter er også glad i Minni Mus og Mikke Mus..:) Hun er 2år(mai) S
  å når hun ser på playhouse på tv danser hun når Mikkemus klubbhus kommer..hehe.. Fikk minni mus i gave til 2års dagen..Hehe,eller går det i drømmehagen.. Det skal begynne å gå på nrk3 nå i sommmer igjen:)
  De er herlige disse "små"..:)
  Ha en fin kveld:)

 3. Johanna says:

  Åh, en ny liten Chloé Schuterman. Ja, förlåt, det var ingen komplimang, men du nästan bad om det. 😉

 4. Lena Helmersson says:

  Hej,

  Vill bara säga att jag blir så glad av att titta in hos dig i din blogg…. Fylls med glädje, värme, isnpiration… Jag tar med min älskade man och våra 3 barn till stugan på västkusten i morgon där vi ska fira 15 årig bröllopsdag samt midsommar. Underbart!

  Ha det gott och njut av livet,
  Lena i Uppsala

 5. fru Svensson-
  Nej, vi har inte varit på fest, utan på jobb 🙂 Jag älskar flip-flops på sommaren och går nästan aldrig i några andra skor. Skönt som sagt att lufta tårna 😉 Hoppas att du har de bra fina du!? Hälsa så gott till familjen. Kramar till dig! 🙂

  Slæsh-
  Tack för fina ord! 🙂 Johanna gillar också alla de serier du nämner och ja, barn är verkligen söta 🙂

  Lena-
  Tusen tack för din trevliga kommentar och värmande ord! 🙂 Du skriver alltid så fint till mig. TACK!! Jag önskar dig en fantastisk weekend och en festlig midsommarafton fylld av solsken. Njut dagarna!

  KRAMAR till er alla !! 🙂

 6. A House With A View says:

  Åh så fin liten tjej! Supersöt Johanna! Äpplet faller inte långt från…

  Kramiz aka

 7. sandra says:

  Åh så gulligt !!Själv har jag ju bara tre killar som inte är intresserade alls av att gå i butiker. Jag försöker med mutning och då kan det funka i 5 minuter 😉
  Men det är inte så konstigt att hon får dina intressen, det brukar ju bli så.
  En liten mini fashionista !! Henne får man hålla utkik efter om sisådär 14 år.
  Hoppas ni har det bra och inte saknar värmen för mycket. Idag skulle vi gå och bada och Kian trodde liksom att vi skulle komma till typ kata beach. Han tittade förvånat på mig och sa vaaaa är det här vi ska bada och såg besviken ut. Sen vågade han knappt doppa tårna eftersom vattnet var iskallt. Det är inte lätt för de små när de är vana vid att få bada i thailand.

  Ha en bra kväll !!

 8. Aka-
  Tack så mycket ! 🙂

  Sandra-
  Ha, ha ja Johanna är allt en liten mini fashionista 😉 Jag förstår att dina skatter saknar Thailand, det gör vi också.. Vi pratade senast igår om när vi kan få möjlighet att resa ner igen men har inte bokat nåt. Har ni ? Gissar att din bränna sitter i ännu för oj så brun och fin du var! Som tur var så åkte jag hem med bra mycket mer färg än då vi sågs på Nai Harn 😉

  KRAMAR till er !! 🙂

 9. Vilken söt liten modell du hade med dig idag, inte dåligt att få sådan hjälp 🙂 Härligt att ni mår bättre båda två. KRAM Lotta

 10. louise says:

  åh, vad söt hon är 😀

 11. Anonymous says:

  Hej, väldigt fin klocka. Hittar den tyvärr inte på sidan du hänvisar. Vet du vart mer någonstans man kan köpa den?
  Ha det bäst!

 12. marit says:

  Tycker också att dom har yeckt fint där 🙂

  Ifall du "hänger efter" med desperate houswives så kan du se det på internet, uten att downloada 🙂

  http://www.tvshack.net

  kram 🙂

 13. Yvonne says:

  Härligt med ett flexibelt jobb! Det kan jag sakna, att man aldrig kan ta dagen lite som den kommer….(jobbar i vården) Så söt Johanna är, det blir nog en liten stylist av henne!
  Ha det gott! Kramar…

 14. ISA says:

  Oh HOW CUTE! And really nice pics too!

 15. otroligt fin klocka passar er!

 16. Hej! Ett tips är att kolla på avsnitten online, det gör jag så kan man kolla precis när man har lust och flera avsnitt på raken;) Denna sidan är kanon:

  http://www.watch-desperate-housewives-online.com/

  Där har du alla säsonger och alla avsnitt:)Tack för en bra och supermysig blogg!

  Kram Jennie

 17. Spy Cameras says:

  Hi, i must say fantastic website you have, i stumbled across it in AOL. Does you get much traffic? I get lots traffic on my websites escpecially Hidden Cameras and spy gadget. Thanks

 18. turk ko says:

  Hi, i must say fantastic blog you have, i stumbled across it in Google. Does you get much traffic? Take a look at my website turk ko.

 19. web page says:

  I need to point out that overall I’m rather taken with this web site. It’s obvious that you fully understand your subject material and that you’re serious about it. I wish I possessed your talent to write. I’ve saved your blog and look forward to additional posts.

 20. I’m a serial-commenter. It’s probably because I have an opinion on everything an, order meridia, [url=”http://meridia.groupsite.com”]order meridia[/url], http://meridia.groupsite.com order meridia, 8(,

 21. fjkgxtqdq says:

  zGgDN8 wgyhzyfwuuwl, [url=http://zorovhaukvwk.com/]zorovhaukvwk[/url], [link=http://jxnjceokxjvv.com/]jxnjceokxjvv[/link], http://ucfoakrqwkql.com/

 22. good quality post thanks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *