Min 2008 kalender!

Allmänt

168397-1528
Nu har 2008 års kalender gjort entré på "Ordning & Reda". Den rosa metallic färgen blev inte helt lätt att ta bild av, ser mest bara blank & matt ut…, men jag kan lova er att den är hur SNYGG som helst! 🙂 2008 års kalender finns även i en snygg knallig rosa, vitt, svart m.fl. färger.

Jag har haft kalender från "Ordning & Reda" i hur mååånga år som helst och jag älskar dom. Ibland har jag haft den lilla, ibland den stora…  Allt efter det årets behov. Vilken behov jag har 2008 vet jag inte ännu så därför väntar jag lite med att shoppa 🙂

Men – mitt tips till DIG är att inte vänta för länge om du tänker att du ska ha en kalender från "Ordning & Reda" nästa år för de brukar gå åt som smör i solsken… !

Jag glömmer aldrig förra året då de hade råkat trycka "1:a advent" på FEL söndag så Tilde de Paula satt på Nyhetsmorgon på TV4 och sa att det skulle vara advent nästa söndag också var det inte förren om 2 veckor… Tokigt värre med sånna tryckfel!  😉

P.S vi som shoppar kalendern utomlands (= här i Norge tex) får kalendrar utan förtryckta helgdagar, våra är helt "blanka" också står alla olika länders helgdagar i början av boken så att man själv kan skriva in.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “Min 2008 kalender!”

 1. josefine says:

  hahaha läs min önskelista!
  har alltid haft en sån varje år, i år den guldiga =) Puss!

 2. Madde says:

  Tack för tipset! Alltid kul med en snygg kalender!

  Kramis

 3. Grombaben says:

  Neste år skal jeg også ha en sånn igjen! I år hadde jeg filofax, fordi jeg ville føle meg litt mer voksen på kontoret (er allerede VELDIG yngst), men
  mye heller en FIN ordning&reda kalender enn den kjedelige filofaxen jeg har hatt. Men man må være tidlig ute. Skal ta meg en liten ekskursjon ned til byen en dag snart:)

 4. AnnaStina says:

  Darling-
  Hahaha, jag såg det! 🙂 Impad över att du redan skrivit önskelista! Jag sov bort min kväll så nu sitter jag uppe lika sent som vanligt. Hur typiskt mig är inte det? 😉 Puss! 🙂
  Madde-
  Varsågod! 🙂 Ja, en snygg kalender förgyller hela året. Kram 🙂
  Grombaben-
  Haha, jag körde också Filofax ett tag då jag jobbade på kontor och ville se lite vuxen ut 😉 Men jag håller med dig, den är så boooring så bort med den och in med en rosa ! 🙂 Happy shopping! Kram! 🙂 P.S det är dock en fördel med filofaxen… man har kvar alla adressarken etc från år till år.. I ordning & redas måste man skriva nya varje år. Men det får man ta 😉

 5. Jenny says:

  Skulle också så gärna vilja ha en sådan men bor i Finland och har inte sett sådana här:( Men kanske jag hittar,man skall leva i hoppet!!:)Kram!

 6. Madeleine says:

  HAr också den rosa kalendern:)

 7. Julia says:

  hur mkt kostar dem?

 8. Moa says:

  Tack för tipset om kalendern 🙂 Läste om den i din blogg och var idag och köpte den 🙂 Jättefin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *