Min älskade butik…

Allmänt

168397-149

Efter 4,5 FANTASTISKA år stängde jag igår dörren till min underbara älskade butik Gizmo & Co för sista gången i mitt liv…. 🙁 

Gizmo har varit min dröm i 15 år och jag har Ä L S K A T varje ögonblick de 4,5 år jag haft levt min dröm 🙂 Varje gång jag gått in genom den dörren jag på bilden stänger har jag blivit lycklig..!!

Idag – torsdag – slogs Gizmo & Co AS i konkurs så imorgon blir det första dagen på resten av mitt liv….

På bilden monteras Gizmo & Co bokstäverna ner och jag ska nu lägga dem i en rosa box med stor rosa rosett runt och där ska de ligga och vila till tiden är rätt för att öppna en ny Gizmo & Co. Det får bli när Johanna är större och jag har fått mig en skön paus då jag fått "landa" och "bara vara" en stund…..!

Nu ska jag bara sitta i soffan och samla mina tankar… Så skriver jag mer imorgon!  Den här dagen var helt speciell….

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Min älskade butik…”

 1. allie says:

  gud så tråkigt 🙁

 2. AnnaStina says:

  ja, tråkigare än så här tror jag faktiskt inte att det kan bli… 🙁
  Kram!

 3. josefine says:

  VÄNNEN – jag har tänkt så mycket på dig idag, gick förbi då jag skulle handla idag o jag blev tårögd för din skull! Vet du, jag är SÅ STOLT över dig, du har ÅSTADKOMMIT OTROLIGT MYCKET o levt din dröm.

  KRAMAR

 4. Kjersti says:

  Kjære, vennen!!
  Du har skapt VERDENS FINESTE BUTIKK med den BESTE service EVER, det skal du være UTROLIG stolt av!!!!!
  Gizmo vil bvli dypt savnet, utrolig trist!! Det har vært en GLEDE å være der hver gang (les-ofte!!!). Og jeg vet at du kommer sterkt tilbake, hva enn du lander på at du vil gjøre!!! Og nå får du tid til å prioritere deg selv og familien, det fortjener du!!

  Varm klem fra Kjersti

 5. Amanda says:

  VARFÖR gick det i konkurs? Jag såg fram emot ett besök på GIZMO under mitt besök i maj.
  Gick inte butiken superbra???
  /Amanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *