Min älskade Gizmo & Co.

Allmänt

168397-696

På lördagarna saknar jag min älskade butik extra mycket så därför lägger jag ut några bilder från mina skyltfönster…  Den här är från mars förra året.

Att ha en egen butik var FANTASTISKT och en dag kommer jag att ha en igen! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Min älskade Gizmo & Co.”

 1. Mamma till två små pojkar says:

  Vilka underbara skyltfönster! Precis i min smak!!! Varifrån kommer den underbara beige väskan i skyltfönstret? Kuddarna känner jag ju igen, Lexington 😉 Du är riktigt duktig du!!!

 2. josefine says:

  jag tänkte på dig o Gizmo extra idag, du är SÅ duktig o jag är så glad att du bevarat bilder på skyltfönstren så du kan beundra o tänka tillbaka på glada minnen!
  Du är en star!
  puss

 3. Jessica says:

  Godmorgon vännen,
  Ja, det är verkligen UNDERBARA skyltfönster !!
  Man behöver minnas tillbaka ….
  Vill TACKA dig för två saker 🙂
  * TACK för tipset om den cerisa tunikan på H&M. Jag sprang och shoppade den direkt 🙂
  * Och TACK för boken jag fick av dig förra året (!) – En shopaholics bekännelser. Läser den på kvällarna nu och den är bara helt fantastiskt. Jag läser aldrig böcker men denna fångade mig direkt 🙂
  Såg att det fanns en bok som hette “Shopaholic & baby, vet du om den har kommit på svenska ? (Jag gillar inte att läsa engelska böcker….)
  Det blir faktiskt ett TACK till vännen :
  * Tack för att DU är den DU är ! DU kan verkligen konsten att få en glad ! Din omtänksamhet och generositet värmer otroligt mycket !
  Önskar Er en myspysig söndag !
  Krameli från två förkylda Prinsessor i norr 🙂

 4. AnnaStina says:

  Mamma till två små pojkar-
  Tack! roligt att du tycker om skyltningen. 🙂 Väskan i skinn är vackert ljusrosa och den kommer från “Ceannis”. Såg att de har en egen butik inne i Sturegallerian nu. 🙂
  Josefine-
  Tack snälla omtänksamma du! 🙂 You make me happy! Puss! 🙂
  Jessica-
  Sötaste du, nu blir jag helt rörd… TUSEN TUSEN TACK för ett såå fint inlägg. Det betydde massor för mig att få det just idag..! 🙂 Jag vet knappt vad jag ska svara? blev så GLAD nu.. och rörd som sagt.. Du är en helt fantastisk tjej Jessica och jag är så glad du är min vän! 🙂 Du förtjänar ALL lycka i hela världen!! Och du, boken “Shopaholic & baby” är sååååå BRA! Men – du får INTE köpa den, för den vill jag köpa till dig. Tror inte att den har kommit ut på svenska ännu men ska checka nästa gång jag är i Sverige. 🙂 Jag läste den då vi var i Thailand och jag höll på att skratta ihjäl mig, hon går helt “crazy” på barnshopping och jag kände liksom igen mig lite där.. 😉 *hi,hi*
  TACK TACK TACK igen underbaraste vännen för att du skrev så fint till mig. Jag kommer läsa ditt inlägg flera gånger..!! det värmer.! Krya nu på er så jätte mycket så hörs vi SNART igen.!
  Kramisar!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *