Min älskade Gucci!

Allmänt


Världens bästa & sötaste "kattvakter" (Heidi till vänster och Ingvild till höger) med min älskade Gucci 🙂

Phuket kl.02.50, natt mot tisdag.

Åååååååå vad jag kan S A K N A  min älskade Gucci….! Han är SÅ mysig och han har varit min "baby" i 4 år.

Nu då vi är i Thailand är jag så enormt GLAD & TACKSAM för att han får bo hemma hos underbaraste, sötaste, snällaste, och UNIKA  "Gizmo ängeln" Heidi och hennes söta syster. För där vet jag att han har det som på det värsta lyxhotellet. Och jag vet – av de rapporter jag får från Heidi – att han mår så bra att jag nästan blir orolig för om han någonsin vill komma hem igen? 😉


Heidi mejlade mig den här bilden på Gucci för ett tag sedan och jag inser att han får nog leka betydligt mer där han är nu än hemma hos oss för sedan Johanna kom så försvann en del tid… Heidi – TACK för bilderna!! blev så glad! 🙂

Och föresten – inte nog med att Heidi tar han om min Gucci , hon tar dessutom hand om vår lägenhet. Det är sånt som gör att man inte riktigt vet hur man ska kunna tacka nog? Tjejer som Heidi växer INTE på träd och jag är så enormt glad & tacksam för att jag får förmånen att vara vän med henne! 

Puss och kram på er goaste Gucci "kattvakterna" och pussa Gucci massor från mig och hälsa honom att jag saknar honom! 🙂

P.S Heidi jobbade i min butik , det är därför jag kallar henne min "Gizmo ängel"! 🙂

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “Min älskade Gucci!”

 1. I.B says:

  Sov nu så gott. Pratade med thailändska ambassaden i Sthlm idag, men de visste mindre än vad jag visste. Fick råd av en buisness man i Thailand att ringa till Svenska konsulatet i Gbg istället. Har fått rådet att åka till Kambodja varje gång visumet behöver förnyas. Men jag kommer satsa på Singapore, och besöka ställena du rekommenderade.

  Ta hand om er tjejer.

  KRAM

 2. Hanna says:

  Gucci är verkligen jättefin! Ja, såna vänner ska man vara rädd om, vad det är värt mycket! Nu för tiden försöker jag bara umgås med människor som tillför något positivt i mitt liv, positiv energi och riktig vänskap! Mysigt att kika in här och se nya härliga inlägg, jag sitter just nu med en tråkig uppsats så det var kul att få lite annat att tänka på! Kram/Hanna

 3. Heidi says:

  Søteste! Du er jo bare så GOD!! 🙂 Stor klem fra Gucci og meg. (p.s. selv om han koser seg hos meg så savner han nok mamma'n sin allikevel..:). Unner dere bare SOL og SOMMER! Dere fortjener kun det beste. STOR klem til deg og Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *